Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning

Alternativ energi har alltid legat oss varmt om hjärtat och därför vill vi deltaga på solpanelmarknaden med ett mycket förmånligt erbjudande och vi riktar oss i första hand till personer som är lite av "gör det själv" människor, eller har vänner och bekanta som är det. (Övriga 3 sidor i vår broschyr som du ser i länken i detta stycke finns i länkar här nedan).

De paneler vi har importerat i början av 2019 är monokristallina med 72 celler och de lämnar belastade 380 Watt (40 Volt 9,5 Ampere) vid 1000W/m² från solen.

Vår affärsidé är att kunna sälja dessa paneler till ett mycket lågt pris och därför gäller vissa regler för att hålla nere kostnaderna för denna import enligt följande:

Maxicom har normalt inget lager med paneler. Vi beställer hos vår Kinafabrik de paneler de tillverkar med högsta effekt och verkningsgrad (de bästa för tillfället), men först efter att vi fått ihop så många beställningar från våra kunder att de fyller en eller flera 40-fots container (exakt leveranstid kan därför inte fastställas i förtid).

Om du som privatkund vill komma ner i ett absolut lägsta pris så beställer du ett antal paneler och betalar i förskott vid tidpunkt när vår beställning i Kina ska ske (förskottsfaktura utställs)! Vi beställer en till två ggr per år. Om du beställer hel pall eller flera kompletta pallar med paneler (= 26 st/pall), så kan transport ske direkt hem till dig, du betalar frakten inom Sverige.

Givetvis kan efterfakturering ske för företag eller vid hämtningstillfället för privatpersoner, men panelerna blir då något dyrare.

Maxicom saluför inte monteringsdetaljer, laddningsregulatorer eller växelriktare och vi tillhandahåller inte monteringshjälp eller beräkningar av anläggningar, allt sådant får kunden själv ordna med. Maxicom leverar bara panelerna!

Maxicom AB drivs numera av ägarna mer som ett "hobbyföretag", varför det är mycket låga avkastningskrav. Vi säljer dessa paneler endast i Sverige.

Genom ovanstående förfarande så kan vi hålla omkostnaderna nere till absolut lägsta nivå, vilket ger dig möjlighet att köpa kvalitetspaneler till ett mycket lågt pris (och då menar vi verkligen ett mycket lågt pris).

Du kan söka statligt stöd för hela din kommande anläggning, innefattande projektering, solpaneler, monteringsdetaljer, växelriktare och arbetskostnad (gäller så länge avsatta pengar räcker).

Panelerna är av fabrikat Sinosola, se data HÄR för de paneler som nu är aktuella (345 Watt var de paneler vi importerade 2016, 350 Watt var de paneler vi importerade 2017, för 2018 gällde det 360 Watt och 2019 är det 380W och senast 390W). De kunder som hittills köpt paneler av oss är mycket nöjda och har bara lovord om panelerna och vårt koncept! Sinosola har blivit klassad av tyska certifieringsföretaget TÜV Reinland som leverantör av paneler med absolut högsta kvalitet.

Man ska räkna priset på panelerna i kronor per Watt, detta eftersom det finns så många varianter av solpaneler att priser annars blir svåra att jämföra.       Vid betalning i förskott, enligt beskrivning ovan, gäller ett absolut lägsta pris, kontakta oss för prisangivelser!      

Vi säljer endast kvalitetspaneler med monokristallina celler (= cellerna är skurna ur helt stycke av kisel).

Här följer några exempel på solpanelsanvändning:

Att ladda batterier till t ex sommarstugan utan el, eller att värma vatten i tank, för värme och varmvattenbehov, se HÄR.

Att ha egen el och leverera överskottsel ut på elnätet, se HÄR.

Är du intresserad? Skicka ett mail till info@maxicom.se med uppgift om ditt intresse och med det antal paneler du önskar, det är inte bindande!

Vi sammanställer och när antal intresseanmälningar uppgår till minst 500

paneler så är det dags för beställning i Kina, och det kan sedan ta upp till 2-3 månader med containerfartyg innan panelerna finns hos Maxicom för avhämtning. Du kommer fortlöpande att få information om leveransläget och du kan själv följa fartygets väg över världshaven, på Internet.

Kontakta oss för mer information.

info@maxicom.se   0321-81000

SENASTE NYTT!

Nu finns det solpaneler hemma från Kina! Det finns ännu ett antal som ej är bokade, först till kvarn... Vi har nu även paneler med måtten 165x100 cm och med effekten 325 Watt.


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

Köp inte grisen

i säcken,

vi har  kunskap

för att

ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2