Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning

Alternativ energi har alltid legat oss varmt om hjärtat och därför vill vi deltaga på solpanelmarknaden med ett mycket förmånligt erbjudande och vi riktar oss i första hand till personer som är lite av "gör det själv" människor, eller har vänner och bekanta som är det.

De paneler vi importerar i år är monokristallina med 72 celler och de lämnar 360 Watt 40 Volt vid 1000W/m² från solen.

Vår affärsidé är att kunna sälja dessa paneler till ett mycket lågt pris och därför gäller vissa regler för att hålla nere kostnaderna för denna import enligt följande:

Maxicom har inget lager med paneler. Vi beställer hos vår Kinafabrik de paneler de tillverkar med högsta effekt och verkningsgrad (de bästa för tillfället), och först efter att vi fått ihop så många beställningar från våra kunder att de fyller en 40-fots container (exakt leveranstid kan därför inte fastställas i förtid).

Du som privatkund beställer ett antal paneler och betalar i förskott vid tidpunkt när vår beställning i Kina ska ske (förskottsfaktura utställs)! Vi beställer en till två ggr per år. Om du beställer hel pall eller flera kompletta pallar med paneler (= 26 st/pall), så kan transport ske direkt hem till dig, du betalar frakten inom Sverige.

För företag kan givetvis efterfakturering ske, då till ett något högre pris.

Maxicom saluför inte monteringsdetaljer, laddningsregulatorer eller växelriktare och vi tillhandahåller inte monteringshjälp eller beräkningar av anläggningar, allt sådant får kunden själv ordna med. Maxicom leverar bara panelerna!

Maxicom AB drivs numera av ägarna mer som ett "hobbyföretag", varför det är mycket låga avkastningskrav. Vi säljer dessa paneler endast i Sverige.

Genom ovanstående förfarande så kan vi hålla omkostnaderna nere till absolut lägsta, vilket ger dig möjlighet att köpa kvalitetspaneler till ett mycket lågt pris (och då menar vi verkligen ett mycket lågt pris).

Du kan söka statligt stöd för hela din kommande anläggning, bidraget är 30% på totalpriset, innefattande projektering, solpaneler, monteringsdetaljer, växelriktare och arbetskostnad (gäller så länge avsatta pengar räcker).

HÄR ser du blanketten.

Panelerna är av fabrikat Sinosola, se data HÄR för de paneler som nu är aktuella (345 Watt var de paneler vi importerade 2016, 350 Watt var de paneler vi importerade 2017, för 2018 gäller det 360 Watt). De kunder som köpt paneler av oss under 2016 och 2017 är mycket nöjda och har bara lovord om panelerna och vårt koncept!

Man ska räkna priset på panelerna i kronor per Watt, detta eftersom det finns så många varianter av solpaneler att priser annars blir svåra att jämföra. Maxicoms pris per Watt är nu i april 2018 ca skr 5,37:- inkl moms (dagspriser gäller i Euro. Just nu är kronan mycket försvagad mot Euron. Exakt pris fastställs vid beställningstillfället).

För SA360-72M blir då totalpriset per panel ca 1935:- inkl moms, fritt Maxicom.

Sök gärna priser på jämförande paneler på Internet (monokristallina, 360 Watt, 72 celler). Det skulle förvåna oss om du finner så lågt pris någonstans? Här finns alltså stora pengar att tjäna på att välja rätt. Men inte bara kostnaden är viktig, kvalitet, effekt, verkningsgrad, storlek, garantier mm är också viktiga parametrar.

Vi säljer endast kvalitetspaneler med monokristallina celler (= cellerna är skurna ur helt stycke av kisel, polykristallina celler är tillverkade av mindre bitar av kisel).

Här följer några exempel på solpanelsanvändning:

Att ladda batterier till t ex sommarstugan utan el, se HÄR.

Att värma vatten i tank (1,5-3 m³) för värme och varmvattenbehov, se HÄR.

Att ha egen el och leverera överskottsel ut på elnätet, se HÄR.

Är du intresserad? Skicka ett mail till info@maxicom.se med uppgift om ditt intresse och med det antal paneler du önskar, det är inte bindande!

Vi sammanställer och när antal intresseanmälningar uppgår till minst 500

paneler så är det dags för beställning i Kina. Du får då en faktura på det antal du meddelat oss och betalar in summan inom 10 dagar. När vi ser att alla har betalat så beställer vi i Kina (vi måste samtidigt betala Kina i förskott) och det kan sedan ta upp till 2-3 månader med containerfartyg innan panelerna finns hos Maxicom för avhämtning. Du kommer fortlöpande att få information om leveransens läge och du kan själv följa fartygets väg över världshaven, på Internet.

Kontakta mig för mer information.

Kalle Hellberg   kalle@maxicom.se   0321-81000


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

Köp inte grisen

i säcken,

vi har  kunskap

för att

ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2