Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning

Maxicom saluför nu även monokristallina solcellspaneler av högsta kvalitet!

Vår affärsidé är att kunna sälja dessa paneler till ett mycket lågt pris och därför gäller vissa regler för att hålla nere kostnaderna för denna import enligt följande:

Maxicom har inget lager med paneler. Vi beställer hos vår Kinafabrik de paneler de tillverkar med högsta effekt och verkningsgrad (de bästa för tillfället).

Du som privatkund beställer ett antal paneler och betalar i förskott vid tidpunkt när vår beställning i Kina ska ske (förskottsfaktura utställs)! Vi beställer en till två ggr per år och därefter kan det ta ca 2-3 månader med containerfartyg innan leveransen finns hos Maxicom för avhämtning. Om du beställer hel pall eller flera kompletta pallar med paneler = 26 st/pall, så kan transport ske direkt hem till dig, du betalar frakten.

För företag kan givetvis efterfakturering ske, då till ett något högre pris.

Maxicom saluför inte monteringsdetaljer, laddningsregulatorer eller omvandlare och vi tillhandahåller inte monteringshjälp eller beräkningar av anläggningar, allt sådant får kunden själv ordna med. Maxicom leverar bara panelerna!

Genom ovanstående förfarande så kan vi hålla omkostnaderna nere till absolut lägsta, vilket ger dig möjlighet att köpa kvalitetspaneler till ett mycket lågt pris.

Man bör räkna priset på panelerna i kronor per Watt, detta eftersom det finns så många varianter av solpanener att priser annars blir svåra att jämföra. På Internet kan man finna priser per watt som nu, sommaren 2017, ligger mellan ca 7:- och upp till 20:- per Watt inkl moms. Här finns alltså stora pengar att tjäna på att välja rätt. Men inte bara kostnaden är viktig, kvalitet, effekt, verkningsgrad, storlek, garantier mm är också viktiga parametrar.

Vi säljer endast kvalitetspaneler med monokristallina celler (= cellerna är skurna ur helt stycke av kisel, polykristallina celler är tillverkade av små bitar av kisel).

Panelerna är av fabrikat Sinosola, se data HÄR för de paneler som nu är aktuella (350 Watt är de paneler vi importerat i år, 2017).

Här följer några exempel på solpanelsanvändning:

Att ladda batterier till t ex sommarstugan utan el, se HÄR.

Att värma vatten i tank (1,5-3 m³) för värme och varmvattenbehov, se HÄR.

Att ha egen el och leverera överskottsel ut på elnätet, se HÄR.

Kontakta oss för mer information!


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

Köp inte grisen

i säcken,

vi har  kunskap

för att

ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2