Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning

I januari 2019 gjorde jag en anmälan till SÄPO om anstiftan till terrorbrott, detta sedan statsministrarna i de nordiska länderna förkunnade att de uppmanar sina underlydande att hjälpa till med att bana väg för snabb utbyggnad av 5G-systemet, vilket kan jämföras med att bygga ett system med "icke dödligt vapen", som ska bestråla hela befolkningen dygnet runt med skadlig strålning i mikrovågsområdet. Någon konsekvensbeskrivning om vad den nya tekniken kan ställa till med för allt levandes hälsa ansågs inte behövas.

Industrin kräver att tekniken byggs ut, detta för att industrin ser möjligheter att med detta system kunna göra större vinster. Här finner du min anmälan, inkl många bilagor (stor fil, kan ta lite tid), som jag har försett säkerhetspolisen med. I skrivande stund, den 24 maj, har jag inte fått en enda reaktion från SÄPO, trots många mailpåminnelser. Kan det vara så att det finns goda och onda terrorister?

Den 27/6 2019 kom så svaret från SÄPO, med den "mycket omfattande" motiveringen till varför ärendet läggs ner, jo för att: "Ej anledning anta att brott har begåtts." 

Så nu vet vi det, att SÄPO står helt på maktens sida, inte på folkets (men det visste vi redan innan)!


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

Köp inte grisen

i säcken,

vi har  kunskap

för att

ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2