Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Denna sida utlagd den 14 feb -22.

 

Mikael Nordfors beskriver sanningar om ”covid-vaccinet”

https://www.bitchute.com/video/q3IfeoajA01f/

Missa inte detta! Lyssna och sprid!

Ytterligare en video med Nordfors, missa inte!

https://www.bitchute.com/video/IhFB1p6TSgsv/

………………………………………………………............................................................

Frågor till Folkhälsomyndigheten som media aldrig vågar ställa! Lyssna!

https://www.youtube.com/watch?v=-pJED7BPuXI

Och här frågor till SVT om varför SVT alltid bryter så fort ovanstående frågeställare ställer frågor till Folkhälsomyndigheten (för det gör dom alltid). Klicka på länken nedan och sedan på pilen i ljudfilen, SVT-lögner att lyssna till

https://folketsradio.podbean.com/e/bekymrad-medborgare-ringer-till-svt/?fbclid=IwAR1kDJ8eHylPEbTQFV_4hx2xSWst-LVvEVDx69bTADrpSjhISC2yOL23Ww0

…………………………………………………………………..................................................

Mycket glädjande info!

LO kommer att få konkurrens, ny fackförening bildad. Där fackets egentliga roll ska vara det som gäller, inte vara stödben till sossarna (medlemmar i LO måste betala 500-600:- i månaden, i det nya förbundet ska kostnaden bli ca 200:-)

Läs mer om LO:s galenskaper och om det nya förbundet

https://nyadagbladet.se/inrikes/nytt-fackforbund-utmanar-lo/

………………………………………………………………………..............................................

Debatten i Sverige är infantil!

Svenska media är enögda och med detta enda öga kollar de först om något är vänstergodkänt. Debatten och kunskapsspridningen, som den sköts på den offentliga arenan blir politiserad och förenklad. Om inte, så bort med den skiten! Seriösa och kunniga samhällsdebattörer söker sig till nätet.

https://swebbtv.se/w/pBWnDjtDuVUKYzAtFJSQAX

……………………………………………………...............................................................

Här erkänner Klaus Schwab (World Economic Forum) att han har penetrerat världens regeringar.

https://nyadagbladet.se/utrikes/klaus-schwab-vi-har-penetrerat-varldens-regeringar/

Tänk på att t ex Justin Trudeau i Canada har gått I Schwab:s skola, ”Forum of Young Global Leaders (YGL)”, därför kommer inte Trudeau att ge sig mot lastbilskonvojerna, han får helt enkelt inte detta för Schwab. I varje land finns det överlöpare placerade som är inskolade (indoktrinerade) till att vara till hjälp med att införa ”The Great Reset”! Minns detta när vissa politiker talar sig varma för Agenda 2030.

……………………………………………………….............................................................

Den 5/2-22 påbörjades den rättegång vi har väntat på, där de skyldiga till hela covidcirkusen ska dömas i en ”Grand Jury”! Börjar ca 10 min in i filmen (dra fram tidslinjen 10 min), pågår 1,5 tim. Bäva månne alla vaxxkramare!

https://youtu.be/ELTFNkCdzjA

Öppningssession för den stora juryn ”Procedur av Peoples Court of Public Opinion”. En grupp internationella advokater och en domare genomför brottsutredningar efter modell av USA:s storjuryns förfarande för att presentera alla tillgängliga bevis för covid-19 brott för allmänheten Against Humanity hittills mot "ledare, arrangörer, anstiftare och medbrottslingar" som hjälpt till, stödjer eller aktivt deltagit i utformningen och genomförandet av en gemensam plan för en pandemi.

Den här utredningen är av folket, av folket och för folket, så DU kan vara en del av juryn. Genom att visa en komplett bild av vad vi står inför, inklusive den geopolitiska och historiska bakgrunden - är förfarandet avsett att skapa medvetenhet om den faktiska kollapsen av det nuvarande, kapade systemet och dess institutioner, och, som en konsekvens av nödvändigheten av att folket själva återtar sin suveränitet, och nödvändigheten av att först stoppa dessa plandemiska åtgärder genom att vägra följa efter, och nödvändigheten att sätta fart på sitt eget nya system av hälsovård, utbildning, ekonomi och rättsväsende, så att demokrati och rättsstatsprincipen på grundval av våra grundlagar återupprättas. Mer information www.grand-jury.net

Andra rättegångsdagen 12/2

https://brandnewtube.com/watch/reiner-fuellmich-and-the-2rd-day-of-this-international-trial-against-who-davos-faulci-gates_LFIdoYC8eMxeYZV.html

Tredje rättegångsdagen 14/2

https://odysee.com/@GrandJury:f/Grand-Jury-Day-3-en-online:7

………………………………………………………………………...............................................

Tisdagen den 8/2 tog SR i med kraft för att förlöjliga oss covidvaccinmotståndare, lyssna på denna propaganda. Givetvis så anses vi infiltrerade med extremhögern, vi är judehatare och annat trams, att de inte skäms……..

https://sverigesradio.se/avsnitt/ovaccinerad-aktivisterna

…………………………………………………………………….................................................

De västerländska samhällena bryts långsamt ner till förstörelse och det sker efter noga planering sedan lång tid tillbaka…..

Maskinöversättning nedan från denna länk

https://www.henrymakow.com/frankfurt-school-satanic-judaism-in-action.html

Frankfurtskolan var en grupp marxistiska judiska intellektuella vid Frankfurts universitet på 1920-1930-talet. (De emigrerade till NYC efter att Hitler kom till makten.) De inkluderade Max Horkheimer, Theodor W. Adorno, Herbert Marcuse och Erich Fromm och var ansvariga för den "nya vänstern" och feminismen. Finansierade av den judiske miljonären Felix Weill, var de avgörande för nedbrytningen av det västerländska samhället enligt den långsiktiga kabalistiska judiska (satanistiska) plan som beskrivs i Sions protokoll . Kopplingen mellan kommunism och judendom är Cabala, dvs frimureriet.

I grund och botten var Frankfurtskolans uppgift att undergräva det judisk-kristna arvet. De efterlyste den mest negativa destruktiva kritik som möjligt av varje sfär av livet för att destabilisera samhället och förstöra vad de såg som den "förtryckande" ordningen.

De hoppades att deras politik skulle spridas som ett virus - "att fortsätta de västerländska marxisternas arbete på andra sätt", som en av deras medlemmar noterade. För att främja deras "tysta" kulturella revolution ... rekommenderade skolan (bland annat):

1. Skapandet av rasismbrott.

2. Kontinuerlig förändring för att skapa förvirring

3. Undervisning av sex och homosexualitet till barn

4. Undergrävandet av skolors och lärares auktoritet

5. Enorm invandring för att förstöra identitet.

6. Främjande av överdrivet drickande

7. Tömning av kyrkor

8. Ett opålitligt rättssystem med partiskhet för brottslingar

9. Skapa beroende av staten eller statliga förmåner

10. Kontroll och fördumning av media

11. Uppmuntra familjens sammanbrott

En av Frankfurtskolans huvudidéer var att utnyttja Freuds idé om 'pansexualism' - sökandet efter njutning, utnyttjandet av skillnaderna mellan könen, störtandet av traditionella relationer mellan män och kvinnor. För att främja sina mål skulle de:

• attackera faderns auktoritet, förneka faderns och mammans specifika roller, och frånta familjerna deras rättigheter som grundlärare för sina barn.

• avskaffa skillnader i utbildning av pojkar och flickor

• avskaffa alla former av manlig dominans - därav närvaron av kvinnor i de väpnade styrkorna

• förklara kvinnor som en "förtryckt klass" och män som "förtryckare"

Känns det igen?

……………………………………………………………........................................................

 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2