Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Skandalernas skandal!

 

Kommer ni ihåg Kevin-fallet för 24 år sedan (1998)? Då två små pojkar fick skulden för mord på en 4-åring. De båda pojkarna, nu män, är sedan 2018 friade från detta mord, genom att åklagaren säger att det kanske inte var något mord. De båda männen får inget skadestånd för att i så många år varit beskyllda för mordet, som de nu är helt friade från.  

Som vi vet så delar JK bara ut ersättningar av stora valörer till invandrare som våldtar och skadar svenska flickor för livet, aldrig till oskyldiga svenskar!

 

Nu uppdagas att det troligen var en redan då känd invandraryngling som utfört mordet, men man höll tyst om detta för att det inte skulle bli någon invandrardebatt, det var ju valår då, snacka om skandal!

Klicka på länk nedan:

Lyssna på Leif GW Persson

Eller läs här om fallet

Se denna senaste videon om fallet:

https://www.youtube.com/watch?v=HS3YmBMHuLw

En undran: Valet 1998 vanns av sossar, vänstern och mp, var det dessa som inte ville ha en invandrardebatt! Var det sossarna med Göran Persson i spetsen som även såg till att den kriminella invandraren skyddades?


 

Angående presidentval och valfusk i USA, sanningar börjar nu uppdagas.

Tänk att Trump har haft rätt hela tiden. Hillary Clintons stab betalade mutor för att kunna spionera i Trumps datorer, för att försöka knäcka honom med påstådda ryska kontakter mm, inför presidentvalet. Trumps påstående om valfusk har också blivit en sanning som uppdagats. Inget om detta har vi fått höra om i vår vänstervridna media, vi ska inget veta!

Titta på videoinslagen i denna länk:

https://diannemarshallreport.com/trump-spying-equals-treason/

Hillary Clinton äntligen åtalad för sina lögner

https://diannemarshallreport.com/clinton-finally-indicted/

Högerklicka i artikeln och översätt till svenska vid behov.


De senaste två veckorna har det hettat till över hela världen när det gäller motstånd mot giftsprutorna och covidpass. Överallt startar man demonstrationer och på vissa ställen bildar man stora konvojer med lastbilar och traktorer, som stoppar all trafik på motorvägar och infarter till storstäder. Vi som hänger med i vad som händer har att göra all vår vakna tid att följa detta på nätet, massor med videor finns att beskåda.

I vår svenska media nämns dessa gigantiska händelser bara som fragment, vi ska inget veta om detta heller. Vad man däremot tjatar om är om ev kommande krig där elaka Ryssland med våld ska överta Ukraina, i svensk slaskmedia verkar det som om detta redan är klart! Allt detta för att dölja de världsomspännande demonstrationerna och det faktum att hela covid-cirkusen nu är på gång att avslöjas och de skyldiga kommer att sättas bakom lås och bom! Om detta ska vi inget få veta! Tror man på redaktionerna i massmedia att svensken i gemen är så dum att han-hon bara tar del av nyheter som förmedlas via MSM?

Jag har den senaste veckan skickat ut en hel del om vad som händer, men tyvärr har mina infoutskick stoppats av serverägarna på nätet, jag ska inte få informera! Därför detta upplägg numera på min hemsida (undrar när detta kommer att stoppas?).

Här en länk att beskåda:

https://www.naturalnews.com/2022-02-12-alberta-protesters-wont-end-demonstration-until-all-covid-restrictions-rescinded.html

Högerklicka i artikeln och översätt till svenska vid behov.


Ingemar Ljungqvists granskning - dödsfall, statistik, homeopati, Enby, Luc m.fl i denna länk: https://www.youtube.com/watch?v=5nrHY1dd4JI

Lyssna och njut!


Trippelvaccinerades dödsfall ökade med 495% i januari.

Plandemin av de "fullständigt vaccinerade" rasar vidare när de senaste uppgifterna visar att den stora majoriteten av sjukhusinläggningar och dödsfall från Wuhan-koronaviruset (Covid-19) inträffar hos personer som tog sprutan.

Public Health Scotland (PHS) rapporterar att häpnadsväckande fyra av fem covid-sjukhusinläggningar och dödsfall drabbas, vilket betyder att endast 20 procent av sjukhusinläggningarna och dödsfallen som skylls på covid inträffar hos ovaccinerade.

https://www.naturalnews.com/2022-02-14-triple-vaccinated-deaths-skyrocket-495-percent-january.html


Swebb-tv:s "ledare". Denna gång med Karl Olof Arnsberg som beskriver att statens byråkrati tränger in överallt, mycket lyssningsvärd!

https://swebbtv.se/w/5Yt8QzznhjEPuk3J8g7eBT


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2