Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Välkommen till denna informationsavdelning om hälsa och politik! Det mesta här handlar om de galenskaper som våra politiker orsakar, om massmedias lögner, men också mycket om covid-cirkusen.

Denna avdelning har tillkommit efter att epostleverantörerna har gått in för att stoppa alla s k massutskick, alltså stoppa oss som skickar ut information till flera än bara till någon eller några få adresser i taget! Jag har från den 7 feb -22 stoppats totalt med mina massutskick, trots att jag delat upp utskicken varje gång till att bara innehålla ca 35 adresser (min största sändlista innehåller ca 1500 adresser, det blir många mail att skicka och det tar mycken tid)!

Jag, Kalle H. kommer tills vidare att lägga ut nästan daglig information här på denna min hemsida (vet inte hur länge detta kommer att tillåtas) och mina listmedlemmar (och alla andra) får själva hämta denna information här, om intresse finns.

Klicka på datum här till vänster, för mestadels "icke rumsren" information

Jag rekommenderar att du tittar på datum fram till i går, för att få med all information. Om du t ex har tittat på dagens datum klockan 20.00, så kanske jag lägger till flera nya info senare samma datum, dessa missar du om du bara ser på dagens datum! Lämpligare är alltså att se på dagens datum i morgon!

Ang Covid-19: Myndigheterna med Anders Tegnell i spetsen har ju löst hela problemet med covid-19, genom detta förfarande:

"De skyddade måste skyddas för de oskyddade, genom att man tvingar de oskyddade att skydda sig med det skydd som inte hjälper de skyddade."

 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2