Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Företagsbeskrivning

Maxicom AB är f d Ericsson Mobile Communications filial i Borås, som sedan 1993 är privatägd. Ägare är Ann och Kalle Hellberg, båda har en bakgrund som radiotekniker i Ericssonkoncernen. Ann fortsatte sin tekniska bana inom datatekniken och var, innan Maxicom kom till, distriktschef i Nokiakoncernen. Kalle var filialchef  för Ericssons filial i Borås och har mer än 60 års erfarenhet av arbete med kommunikationsutrustning av alla slag, bl a 30 års arbete i Ericssonkoncernen.

 

Försäljnings- och serviceområdet för Maxicom AB har i första hand varit Västra Götaland, men viss del har skett i hela Norden. De huvudsakliga produkter vi sålt och utför service på har varit kommunikationsradio och därtill hörande utrustningar. Agenturer för specifika radioprodukter och mätinstrument har också funnits.

 

 

Sedan 2013 övergick Maxicom AB till att vara ett e-handelsföretag, vår butiksverksamhet i Borås blev därmed avvecklad.

Från och med 2022 övergår Maxicom AB till att enbart vara ett "hobbyföretag" för ägarna, och därmed är verksamheten tills vidare begränsad till produkterna solcellspaneler och mätinstrument för elektromagnetisk strålning (samt i viss mån försäljning och service av kommunikationsradio).


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2