Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning


Företagsbeskrivning

Partner - Länkar

Maxicom AB är f d Ericsson Mobile Communications filial i Borås, som sedan 1993 är privatägd. Ägare är Ann och Kalle Hellberg, båda har en bakgrund som radiotekniker i Ericssonkoncernen. Ann fortsatte sin tekniska bana inom datatekniken och var, innan Maxicom kom till, distriktschef i Nokiakoncernen. Kalle var filialchef  för Ericssons filial i Borås och har mer än 58 års erfarenhet av arbete med kommunikationsutrustning av alla slag, bl a 30 års arbete i Ericssonkoncernen.

 

Försäljningsområdet för Maxicom AB är i första hand Västra Götaland, men viss del sker i hela Norden. De huvudsakliga produkter vi säljer och utför service på är kommunikationsradio och därtill hörande utrustningar. Agenturer för specifika radioprodukter och mätinstrument finns också.

 

Maxicom AB är partner och återförsäljare för ett stort antal företag inom hela kommunikations- och energisektorn.

 

Kvalitet och fackkunskap står högst på vår meritlista, ingen försäljning av undermåliga massprodukter till låga priser, sker hos oss.

Detta har också uppmärksammats av våra kunder och resulterat i att vi i våra leveranser av produkter och tjänster under årens lopp har kunnat inräkna kommuner, räddningstjänster, ambulanscentraler och polisverksamhet, lastbilscentraler och andra åkerier, Vägverket, Vattenfall, Taxi m fl samt en stor del av den privata företagsmarknaden.

 

Sedan 2013 har Maxicom AB övergått till att vara ett e-handelsföretag, vår butiksverksamhet i Borås är därmed avvecklad.


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2