Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Världens miljömuppar slår nu alla rekord, nu ska inte korna få rapa, ny cancerframkallande koföda på gång! Lyssna på "Ledaren" här.


Lars Bern i samtal med Mikael Wilgert beskriver vår inkompetenta statsminister, WEF:s möte i Davos, bluffen om koldioxiden mm.

Lyssna på samtalet här.


Som ett komplement till ovanstående kan denna analys av en norsk konstnär passa! Se detta bildsvep. (Skrolla neråt med musen, ej med pilknappen).


Ni missar väl inte Christer på Filipinerna, som dagligen lägger ut vad som händer i världen och framförallt i Sverige, under namnet "Dagens vansinne"! Hans beskrivning är mycket bättre dagsinformation om vad som hänt än vad Akuellt och Rapport kan beskriva. Vi vet ju att SVT inte får beskriva något som kan "störa" sittande regering och absolut inte avslöja något om den verkliga världsmakten och deras göromål och planer, t ex att vår statsminister ingår i och lyder World Economic Forum, i deras beslut om ny världsordning mm. Christer är även skämtare och beskriver med sarkasm om vissa ministrar mm. Ni finner honom på YouTube under namnet "Swexittv".

Här är gårdagens utsändning.

Här är dagens utsändning. 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2