Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


I dag får ni lyssna till klarspråk om folkutbytet i Europa. Det är ingen tvekan om att det sker en planerad uppblandning och utbyte av den vita rasen i Europa, mot mörk och svart befolkning från Mellanöstern och Afrika! Bakom denna planering står globalisterna, många av dessa är beslutsfattare i Bryssel (EU), t ex den svenska sockstickande kommissionären, sossen Ylva Johansson.

Lyssna på denna Nederländska politiker (hon har varit programledare på Riks i Sverige) när hon håller tal i Ungern. Detta är klarspråk som passar bäst i Ungern av alla nationer i EU, jag har funnit att Ungern är det enda land i Europa där politikerna i första hand värnar om egna befolkningen och gör allt för att hindra folkutbytet (inte undra på att Brysselfolket spyr galla över Orban)!

Här är videon, 12 min. (Det går att ställa in svensk text).


Med risk för att bli kallad rasist så tar jag ändå risken att sprida denna humorvideo! För det handlar om humor som numera är förbjuden....att skratta är det roligaste som finns, men maktens psykopater vill inte att folket ska skratta (vi släpper nog ut för mycket CO2 då...)...

Se denna korta video! 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2