Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


 Från 1 sept-22

             Intervju du inte får missa!

Du och dina nära och kära måste ta er tid att se och lyssna till denna intervju i sin helhet, den är lång, men du/ni kommer inte att ångra er! Det är en politisk "atombomb" som makthavarna har gjort allt för att dölja i nästan de 75 åren som detta experimenterande med människors hjärnor pågått!

Här är intervjun! SPRID!


Den 30 aug hade jag med nedanstående dokumentär, jag ger här repris på det stycke som hör ihop med ovanstående intervju:

Vet du att det pågått forskning sedan 1948 med syfte att förändra människans hjärna till något som kan fjärrstyras av maktens folk? Sverige är här världsledande!

Dokumentären "Absolute Brain" behandlar vetenskapen om cybernetik och dess politiska utveckling med hjärn-datorteknologi och manipulation av gener. Filmen refererar till fakta från svenska statliga utredningar och det amerikanska hälsodepartementet. Den speglar utvecklingen och de olika projekten ur ett amerikansk-svenskt perspektiv. Här finns en utmaning till det nuvarande samhället och med filmen står vi på barrikaderna och kämpar för något nytt.

Här är dokumentären!

Du kan få svensk text på följande sätt:

Klicka på lilla tv-rutan till vänster längst ner till höger, undertext på engelska kommer nu fram. Klicka därefter på kugghjulet till höger om tv-rutan. Klicka på ”Undertexter engelska”, klicka på ”Översätt automatiskt”, skrolla ner till svenska, klicka på den och du har svensk undertext.


I intervjun ovan anges några andra länkar bl a följande:

Ladda ner detta kompendium om 35 sidor för ytterligare mer information om

VAD ÄR POLITISK HJÄRNTEKNOLOGI?

.......................

Läs artikel här, om dokumentärvideon ovan:

Olaglig hjärnteknologi har sedan decennier testats på människor

.......................

Sprängstoff: Bejerstrand, Bittner & Reiner Fuellmich om PCR- och Covidbluffen!

Intervju här! På engelska, med svensk text.


Jag vill med hänvisning till allt ovanstående påminna om vad skaparen av World Economic Forum, Klaus Schwab, har sagt angående allas vår framtid:

"Du ska ingenting äga, men du kommer att vara lycklig"!

Om vi sätter dessa ord i samband med pågående hjärnforskning enligt ovanstående information och dess mål att enkelt kunna programmera våra hjärnor, så är det inte så svårt att förstå dessa ord, vi ska bli fjärrstyrda zombier utan egna tankar. Detta stämmer väl med "dolda planer" i Agenda 2030!

Klaus Schwab skapade även skolan "Forum of Young Global Leaders" i vilken många av världsledarna har utbildats till att bli globalisternas lydiga marionetter.

Jag kan nämna några här (enligt uttalanden från Schwab själv vid olika tillfällen): Ukrainas ledare Zelenskyj, Finlands statsminister Sanna Marin, Sveriges statsminister Magdalena Andersson, Canadas ledare Trudeau, kronprinsessan Viktoria i Sverige, Facebooks grundare Mark Zuckerberg, Frankrikes president Emmanuel Macron, Nya Zeelands socialdemokratiska premiärminister Jacinda Ardern, CNN:s viktigaste nyhetsankare Anderson Cooper, filmstjärnan Leonardo DiCaprio, den tyske filmproducenten Florian Henckel von Donnersmarck, Österrikes förbundskansler Sebastian Kurz, Tysklands tidigare förbundskansler Angela Merkel, Rysslands president Vladimir Putin, Spaniens f d president José María Aznar, GB:s f d premiärministrar Tony Blair och Gordon Brown m fl.

Schwab säger att han har "sitt folk" i de flesta regeringar i västvärlden, t ex att halva regeringen i Kanada är "hans folk"!

Schwabs fru, Hilde, innehar ett antal ledarplatser i företag som bl a bokar talare och vip-personer som skapar kontakt mellan viktiga företagare och politiker mm. Tillsammans har dessa makar en oerhörd makt att styra utvecklingen på vår Jord, men varför låter vi dom göra det? 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2