Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


I dag lägger jag ut ett litet dokument jag sammanställt angående det totalt larviga mediadrevet mot SD som varande en "trollfabrik", vilket har sysselsatt media (MSM) de senaste dagarna. Sanningen är att MSM har till uppgift att förmedla lögner och propaganda från makten till folket och SD:s satiriska notiser som spridits i sociala media tar udden av denna propaganda, vilket inte MSM-folket gillar. Därför måste de hitta på en massa strunt om SD som de visat i TV4:as Kalla Fakta.

Alla inom journalistkåren vet att de själva och deras kollegor måste följa maktens order och vara makten lydiga, även om de förstår att det skrivna som publiceras är lögner, annars har de inget jobb! Om detta handlar mitt dokument, som du finner i denna länk:

Här är dokumentet!


En ny film som förstärker dokumentet ovan men mycket mera ingående om vad den verkliga makten planerar för oss inom kort finner du i länken nedan. Filmen är 1 timma kort men den hinner beskriva det mesta om hur världsläget ser ut, vem-vilka som äger det mesta på vår Jord, vilka planerna är med t ex Agenda 2030 och mycket mer! Detta är en verklig ögonöppnare för det sovande folket, det gäller bara att få allmänheten att se den. Svensk text av Öystein Rönne som inleder filmen. Filmen heter "Monopoly".

Här är länken!  MÅSTE SES!!! 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2