Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Hur står det till med kriget i Ukraina? Vetskap om detta beror helt på vem/vilka man hämtar sin information från! Ska man tro MSM (massmedia) så är Ryssland totalt slut som nation och står inför en gigantisk förlust inom kort. Rysslands krigsmaterial består av sönderrostade tanks utan motorer, Ukraina har segern inom kontroll, uppbackad av Väst:s vapen och pengar!

Lyssna på denna länk! Från Expressen-TV.

Men lyssnar man på alternativ information så är det precis tvärt om! Ryssland mal skta men säkert ner de Ukrainska militära styrkorna liksom deras vapen! NATO har tömt sina vapendepåer och har inte mer att stötta  Ukraina med!

Lyssna på denna länk! Från Swebbtv.

Tag dig tid att lyssna på dessa båda motsatser, du kan lyssna medan du gör något annat. Det är viktigt att förstå att det finns en orsak till att myndigheter och maktfolket inte vill att vi ska veta hur verkligheten ser ut, och det är inte säkert att vi får veta sanningen ens när kriget är slut! Det handlar bl a om prestige, Putin får inte bli en person som framstår som en ledare och sanningssägare, det skulle spräcka USA:s och NATO:s planer på att i framtiden ta över och dela upp Ryssland (det finns enorma naturtillgångar i Ryssland). Det var med kriget i Ukraina som detta övertagande skulle ske, eftersom USA trodde att Ryssland skulle förlora kriget på kort tid (efter att USA startade kriget 2014), men så fel de hade! 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2