Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Galenskaperna med den nya grundlagsändringen har begärts av helt andra makthavare än av svenska politiker, allt för att kunna sätta visselblåsare i fängelse eller för att få rädda avslöjare att tystna. Och svenska politiker lyder givetvis order från högre ort, de flesta i riksdagen har inte en aning om vad de röstat igenom!

Ett antal personer, som varit modiga nog att avslöja kriminella stater, har fått plikta för sina sanningar, med inlåsning och i vissa fall sina liv!

En person som lever i fångenskap på dödens rand i England är Julian Assange, grundaren av WikiLeaks, för att han har haft fräckheten att bl a avslöja USA:s massmördande och mänskliga kränkningar runt vår Jord.

Om hur det gick till när svenska staten (sossarna) iscensatte en påhittad våldtäkt med hjälp av ett par lesbiska damer, för att kunna frihetsberöva Assange, beskrivs i denna video på svenska. Se den och förstå vad "djupa staten" är kapabel till (jag har tagit upp detta fall tidigare, men påminnelse behövs efter grundlagsändringen)!

Här är videon!


                      Förr och nu! En frisk och en sjuk och nedbruten Assange!


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2