Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


I går hade vi i Sverige ett mycket "fint" besök av en massmördare, troligen pedofil, skådespelare, bluffmakare, en till  100% korrupt person som dessutom har skolats till sin position hos Young Global Leaders i regi av Klaus Schwab, m a o en mycket "fin" person vid namn "Slem-ensky". Hela regeringen kallades in för att på sina knän hylla denna budbärare av ondska, vars enda skäl till detta besök var att tigga om mera bistånd till USA:s krig mot Ryssland, bl a i form av flygplanet Jas-Gripen. Denne "Slem-ensky" har endast en uppgift i sin roll som Ukrainas president, att göra allt för att kriget ska fortsätta. Att hundratusentals Ukrainska medborgare slaktas av den övermäktiga militären från Ryssland bekommer inte denna USA:s handgångne medlöpare, som inte själv deltager i kriget.

Det var inte utan starka kväljningar jag lyssnade till hans tal till våra beundrande politiker, talet han höll på sitt språk lästes samtidigt upp på engelska av en annan person. Det var alltså ett i förväg skrivet dokument, direkt från CIA (det är så det går till, vilket den tyska journalisten Udo Ulfkotte beskrev innan han mördades). Och de svenska politikerna jamsade med och skrev ett avtal med "Slem-ensky" om att bygga en fabrik i Ukraina för att tillverka det svenska "Stridsfordon 90" där. Hur det blir med Jas-Gripen är inte klarlagt ännu. Om det blir så att våra Gripen ska medverka i Ukraina, då är ju Sverige med och krigar mot Ryssland, vi kan då vänta oss ett slut på nationen Sverige för gott!

Så frågan blir, när ska vi avsätta hela vår riksdag och regering, detta är ett måste! Politikerna jobbar inte för Sverige och svenska folket, de jobbar endast för sig själva, för att få en bra reträttplats när deras tid som politiker är över! Vi har inte haft en svagare regering någonsin, hur hamnade dessa ynkliga och fega människor där? Detta gäller ALLA partier som nu finns i riksdag-regering!

En liten blänkare här!

Vill du se den verkliga "Slem-ensky" när han är i sin rätta miljö? Se då denna korta video!

Här är länken!


Äntligen beskriver våra toppolitiker sanningen om Sverige och deras politik! Äntligen visar de sitt rätta jag!

Här är länken!

Även i denna länk kommer sanningen fram, undrar om de förstod vad de sa?

Här är länken!


Lika som... : r/sweden


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2