Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


I dag tar jag med en video som innehåller uttalanden gjorda av världens mest kunniga i klimatfrågan, de skräder inte orden! Klimathysterin är en gigantisk bluff, iscensatt av en liten klick globalister, med syfte att få till en ökad rikedom och en ökad makt över Jordens befolkning (alltså samma slags bluff som med pandemin, Covid-19, PCR-test, vaccinet, elbilssatsningen). För att skrämma oss till underdånig lydnad har denna bluff fått gigantisk spridning via globalisternas media och dess indoktrinering (styrning, infiltration) av regeringar världen över! 

Globalisterna med sin FN-arbetsgrupp IPCC har lurat i oss att vi måste hålla ökningen av Jordens medeltemperatur under 1,5 grader, annars går Jorden under! Koldioxid, CO2, växternas bränsle och gödning, påstås vara en skadlig gas som måste minska väsentligt! Vilket larv! Det har varit mer än 15 grader varmare medeltemperatur under tidigare årmiljonerna, gasmängden CO2 har varit mycket högre i lufthavet förr, vilket gjorde att växtligheten har varit mycket rikare än nu, djurlivet har varit mycket mer omfattande än nu, därför att både växter och djur trivs bättre i ett varmare klimat och i högre CO2-täthet. När det gäller människor så dör avsevärt fler av kyla än av värme varje år! Men när hörde du något om detta?

Se denna video, 1 timma och 19 minuter kort. Svensk textremsa. Stoppa filmen där du vill studera t ex tabeller och diagram nogare. Missa inte denna! SPRID till alla bekanta, vänner, släkt, redaktörer....!

Här är videon! 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2