Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Denna juldag passar det bra med musik med innehåll, men inte vilken musik som helst. Jag väljer att rekommendera den svenska gruppen Sabaton som med sina oftast mycket allvarliga texter och vacker musik sätter känslorna i gungning hos de som verkligen lyssnar.

Deras texter går oftast ut på att beskriva vansinnigheterna med krig, ondska och orättvisa, inte konstigt att de är förbjudna att spelas i SR och SVT! Ute i världen är de dock mycket kända och stora som grupp och även i Sverige visar deras framträdanden att de är omåttligt populära.

Hos kultursnobbarna däremot framställs de oftast bara som en skränig hårdrockgrupp. Här följer ett par exempel på deras storhet, bedöm själv.

Jag hoppas att du har en bra ljudanläggning till din dator, med mjuk men kraftfull basåtergivning, dra på ljudet, lyssna eller läs i textraden, är inte detta ett lämpligt budskap så här i juletid? Det tycker jag som den snart 80-åring jag är! Det kan för den känslige vara svårt att hålla tårarna borta...vilket du ska vara stolt över, det bevisar att du inte är helt hjärntvättad...

SABATON - Christmas Truce  Om 1:a världskriget. Varning för starka bilder!

SABATON - En Livstid I Krig Framträdande på Nya Ullevi i Göteborg. 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2