Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


                      SPRID DENNA SIDA!

Att Ukraina skulle vinna kriget är bara önskedrömmar, säger höjdare inom finländska militären!

Det är Washington och London som vill att kriget ska fortsätta, Ryssland har rätt till sitt eget land (östra Ukraina) och Ukraina är snart bara ett land i ruiner, säger allt fler amerikanska militärer på toppnivå.

Svenska militärer ljuger sig blå i radiointervjuer, de hävdar att snart har Ukraina vunnit kriget och att Ryssland kommer att förlora stort!

Vem ska man tro på? Jag litar helt på amerikanska generaler och överstar, svenska militärer verkar bara var lydiga lakejer till maktens folk, liksom svenska journalister!

I gårdagens Ring P1 medverkande en gammal dam som föreslog att man måste muta Putin med något viktigt för att få honom till förhandlingsbordet. Skrämmande okunnighet hos svenska folket!

Att Putin redan 2014 och även ett par månader in på anekteringen förra året av vissa landsdelar i Ukraina begärde att förhandlingar skulle ske mellan USA, EU, NATO och Ryssland för att slippa krig, men möttes av en fnysning från USA och tystnad från NATO och EU. Dessa ville ha till ett krig för att utarma Ryssland på vapen och ekonomi, något som aldrig kommer att lyckas! Det är alltså Väst som är orsaken till massmord på Ukrainaska folket, svenska politiker som skickar vapen till Ukraina måste sättas i massmördarnas fålla! Men sådana upplysningar får inte svenska folket via media, vi ska inget veta om verkligheten!

Jag börjar med en svensk video som beskriver en verklighet du aldrig får veta via svensk massmedia, den är 1,5 tim kort och varenda minut är värd att se, för att få en sannbild av vad som sker, MISSA INTE!

Här är videon!


Här en annan video som beskriver verkligheten, 22 min! Lyssna noga på vad denne amerikanska f d överste säger om Ryssland och kriget, du kommer aldrig att få sådan beskrivning i svenska media!

Här är videon! Du kan ställa in svensk text vid behov, enligt tidigare beskrivning.


För dig som vill veta mera om kriget i Ukraina, eller för dig som ännu inte är övertygad om lögnerna i svensk media, så finns det massor att studera. Jag tar här med ett par länkar till lämpliga artiklar, som du kan översätta till svenska vid behov, läs och begrunda----

Här finns en artikel!

Här finns en annan!


Finsk militär sågar Ukrainas militär och Västs fantasier!

Se denna artikel, på svenska!


Utlovade tanks till Ukraina, vart tog dom vägen? Med stora infotrumman har man basunerat ut i media att en del NATO-nationer ska skicka tanks till Ukraina. Nu visar det sig att många av de tänkta tanksen står i förråd och fungerar inte, de saknar bl a reservdelar. Inget NATO-land hade tänkt sig att dessa tanks någonsin skulle behövas, så de ställdes in i förråd trasiga.

USA:s löften att skicka tanks visar sig nu dra ut på tiden, de har inga att skicka bums, kanske om två år....

Se exempel här! Översätt till svenska vid behov.


För dig som är verkligt vetgirig och har tid att studera ytterligare en video, på 2 tim, med Scott Ritter som intervjuas av Mike Adams, en uppdatering av kriget i Ukraina, sett ur verkligheten.

Se denna video! 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2