Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Pär Ström är en frisk fläkt i samhällsdebatten, i hans inlägg som kallas "Nu fan räcker det" tar han upp många galenskaper som vi i Sverige tvingas leva med! Här följer några av inläggen (klicka här YouTube så får du en stor lista över hans alster, alla mycket värda att ta del av):


Feminister beskyller män för att ”killgissa”, men då svarar jag att kvinnor ”tjejkänner”. De KÄNNER EFTER hur det känns. Det finns lysande undantag (dem hyllar jag!), men på gruppnivå fattar kvinnor beslut på känslomässiga grunder i mycket högre utsträckning än män. Som grupp betraktat är det främst kvinnor som för oss allt närmare undergången. Men VARFÖR beter sig könen så olika?

Här är länken!

PK-eliten delar in oss i grupper: Vissa utses till fredlösa, andra till fridlysta. Den första gruppen lever sitt liv i isande motvind, den andra i ljuvlig medvind. Se filmen så får du veta resten!

Här är länken!

Socialdemokratin har mycket att dölja. Jag har grävt i arkiven och hittat grov antisemitism och rasism – på högsta nivå. Deras politiska korrekthet till trots. Se filmen om ett dolt kapitel i socialdemokraternas historia!

Här är länken!

De ökande spänningarna mellan den växande muslimska gruppen och övriga grupper kommer att utlösa ett inbördeskrig, menar författaren och samhällsdebattören Arne Weinz. Inte bara i Sverige utan även i andra europeiska länder. Bakgrunden är naturligtvis massinvandringen och den svaghet som Sverige och de flesta andra länder uppvisar.

Här är länken!

Normerna ska bort, tycker PK-folket. De har gjort ”normbrytande” till en ny norm – vilket de inte fattar. I filmen förklarar jag VARFÖR folk vill ha normer. I filmen går jag också igenom vad aktivisterna EGENTLIGEN vill med sitt tjat om normkritik, och konstaterar att ”normbrytandet” underminerar vårt samhälle.

Här är länken!

​Expressen-skribenten Erika Ohlsson sågar feminismen vid fotknölarna, på vetenskaplig grund. Råder det mansdiskriminering istället för kvinnodiskriminering? Är kvinnor kvinnors värsta fiender? Har män fråntagits allt sitt värde? Ska kvinnor ha förtur till livbåtar? Se intervjun och hör vad Erika säger i detta samtal.

Här är länken!


Lite vapenhandel har väl aldrig stått i vägen för en fredsprocess? Teckning av Max Gustafson

 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2