Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Hej alla vänner! Min hälsa är inte den bästa, mina inflammationer ger sig inte, trots att jag tömt de festa apoteks lager av antibiotika (he-he), så jag orkar inte vara så aktiv med denna sida som jag önskar. Men här ett inlägg med viktig information! Det handlar om politiskt mygel, om hur politikerna slösar med våra pengar utan att ta ansvar! Missa inte detta!


Jag börjar med en länk till Swebbtv, där Magnus Stenlund beskriver hur staten redan 2016 började köpa in PCR-tester för att testa en sjukdom som inte fanns, men som "råkade" komma 2020.

Här är länken!


Om det politiska myglet och bluffen med "klimatkrisen" som inte är någon kris alls! Det är ett politiskt påhitt för att fråntaga oss, den stora allmänheten, vår frihet att vara människor, till förmån för de rikaste på vår Jord! Socialdemokratin i vårt land är det största bluffpartiet och som följer alla order från den verkliga makten, hur kan Magdalena vara den "populäraste" politikern hos svenska väljare, det går över mitt förstånd!

Se denna länk!


Hans Jensevik visar i denna video hur galen invandringen och invandringspolitiken kan vara, med exempel på hur muslimer med 4 fruar blir helt försörjda av våra skattepengar, samtidigt som de ynglar av sig för att snabbt kunna övertaga Sverige. Mycket verklighetsbeskrivande av det slag du aldrig kommer att få via massmedierna!

Här är länken!


Vindkraft är det absolut sämsta elproducentslaget att satsa på, självklart vill då sossar, mp, v och c satsa just på vindkraft! Och vi, den stora allmänheten, låter dom hållas, trots att de kastar våra skattepengar i sjön! Hur är det möjligt?

Här är länken! 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2