Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


I dag har jag tagit med ett antal korta instruktionsfilmer som kan vara till stor nytta för dig när du t ex ska besöka en myndighet, en sjukvårdsinrättning mm. Som du vet så finns många anställda hos myndigheter som tror att du är deras egendom, folk som vill bestämma över dig, som inte lyssnar eller bryr sig om din beskrivning av din tillvaro o.d. Informationen är av juridisk art, men föreläsaren, Magnus Josefsson, har inte juridisk utbildning. Det han förmedlar är taget ur verkligheten, jag tror att många av oss kan ha stor nytta av dessa filmers innehåll. Se dessa kortfilmer, alla under rubriken "Lösningen", som jag lägger upp här nedan i lämplig ordning!

Video 1, "Besöket", 8 min.

Video 2, "Affidavit", 21 min.

Video 3, "Tänkandet", 7 min.

Video 4, "Laglighetsprövning", 7 min.

Video 5, "Arbetsplatsen", 11 min.

Video 6, "Brevlådan", 9 min.

Hoppas du kommer att ha nytta av dessa filmer! Vi måste alla sluta med att låta maktmänniskor sätta sig över oss och för att stå emot påtryckningar från myndigheter och medias lögner måste vi informera oss om våra rättigheter, det är syftet med dessa filmer! Om inte vi medborgare opponerar oss mot alla galenskaper som regering, myndigheter och andra maktmänniskor (de som är den verkliga makten) planerar för oss alla, så kommer vi snart att befinna oss i ett fullständigt totalitärt samhälle, där Agenda 2030 är grunden för vårt kommande slaveri. När vi väl är där så finns ingen återvändo!


Det är många som tror att det planerade innehållet i Agenda 2030 ska påbörjas från år 2030 och genomdrivas under en lång tid framåt! Det är totalt fel, anpassningen till Agenda 2030 pågår för fullt redan nu och Sverige är som vanligt ett föregångsland, vi ska vara "bäst" i att följa de sinnessjuka världsledarnas planering!

Kontantfritt samhälle, beslagtagna bankkonton, vaccinationer för massutrotning, införande av vaccinkort där en QR-kod ska beskriva allt om oss och vilka rättigheter vi ska få ha (är vi "besvärliga" och inte låter oss dödas av vaccinerna så ska vi ha ett helvete på andra sätt). Planeringen av en kraftig minskning av Jordens befolkning har pågått sedan många årtionden, vissa nationer ska minska mer än andra, vissa ska få ha kvar samma innevånarantal. Se denna tabell med planerad befolkningsminskning fram till 2025!


Inget är hemligt här i världen! När det gäller statistik så finner du här mycket information om olika nationer, befolkningsmängd, den ekonomiska situationen per person, import och export, vilka vapenslag resp nation har, antal och fabrikat på krigsflyg, tanks, luftvärnsrobotar mm, inget är hemligt för "lede fi"! Klicka på respective nation så får du fram fakta! 

Det är verkligen löjligt när t ex svensk militär låtsas vara starkare än de är, och media hemlighåller hur krigsmakten ser ut, när den självgoda och fryndiga vapenvägraren Hultqvist som fått försvarsministerposten bara för att han är socialdemokrat skryter om hur starka vi är militärt. Alla som kan läsa finner hela svenska försvarets totala resurser i dessa tabeller hos Deagels! Denna sida hade tills för några år sedan även angivet antal personer som skulle få vara kvar i resp nation efter år 2025, men det togs bort omkring 2018. Tabellen i stycket ovan är från tiden då denna uppgift fanns kvar i länken.


Mer om Deagels beskrivning av närmaste framtiden finner du i denna länk!


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2