Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Varför sitter inte skurkarna bakom lås och bom?

Det finns i flera nationer laboratorier som jobbar med att tillverka virus och andra hälsopåverkande ämnen, för att skada mänskligheten, hur är det möjligt att detta får fortgå? I t ex Ukraina finns det mellan 11-15 sådana laboratorier (av vilka ryssana nu har bombat ett antal och kommer troligen att fortsätta tills alla dessa labb är borta), vilka ingår i en världsomspännade kedja av liknande laboratorier (alla går i Fauci:s ledband), där forskare tävlar om att skapa de värsta avarterna av skadlig virus, allt i namn av att de forskar för att ta fram livsviktiga mediciner.

Nu har flera avslöjanden gjorts om detta och du finner mycket fakta i denna länk! Högerklicka och klicka på "Översätt till svenska" vid behov. Lite ur texten nedan:

SARS-CoV-2 verkar ha konstruerats på 1990-talet, fulländats 1999 och patenterats 2002. Bevis visar också att planer för obligatoriska vaccinationer kläcktes 2015. Det året, under ett möte med Academies of Science, Dr Peter Daszak , sa ordförande för EcoHealth Alliance:

Som beskrivits av David Martin, Ph.D. , "... tills en infektionssjukdomskris är mycket verklig, närvarande och vid en nödsituation, ignoreras den ofta till stor del. För att upprätthålla finansieringsbasen efter krisen måste vi öka allmänhetens förståelse för behovet av MCM:s [medicinska motåtgärder] som pan-influensa eller pan-coronavirusvaccin.

"En viktig drivkraft är media, och ekonomin följer hypen. Vi måste använda den hypen till vår fördel för att komma till de verkliga problemen.  Investerare kommer att svara om de ser vinst i slutet av processen."

Enligt Martin, "Det är erkännande av ett grovt brott, och brottet är inhemsk terrorism."

I ett Red Pill Expo-tal i november 2021 granskade Martin tidslinjen för COVID-19-jab, som började 1990 med det första coronavirusvaccinpatentet för hundar som lämnades in av Pfizer.

Det vaccinet var ett S-1 spikproteinvaccin - precis som det nuvarande Pfizer COVID-skottet, och enligt Martin är det S-1 spikproteinet ett biovapen, inte en patogen.

Nio år senare, 1999, gav Fauci, som chef för NIAID, University of North Carolina Chapel Hill i uppdrag att skapa "ett infektiöst replikationsdefekt coronavirus" specifikt inriktat på mänskligt lungepitel.


  • Och galenskaperna bara fortsätter!
  • Utdrag nedan ur denna länk:
  • The Great Reset är en globalistisk plan som går framåt i ljushastighet.  Covid-19-pandemin var en del av den planen, men för att verkligen uppfylla teknokraternas ambitioner behövs troligen ett krig av något slag.
  • De behöver kaos, massförluster och finansiellt kaos för att skapa den desperation som krävs för att människor ska ge upp sina friheter och ge efter för tyrannisk kontroll.
  • World Economic Forum (WEF) har i flera år främjat implementeringen av digital identifiering, och att se till att alla på planeten har en laglig, digital identitet är en del av FN:s 2030-mål för hållbar utveckling.
  • Det är stor skillnad mellan identitet och identifikation. Identifiering avser dokument som bevisar att du är den du säger att du är. En digital identitet är INTE bara en form av identifiering. Din "identitet" är den du faktiskt är, och en digital identitet kommer att hålla ett permanent register över dina val och beteenden, dygnet runt, året om. Dessa uppgifter kan sedan användas mot dig.
  • WEF har tydligt sagt att vår digitala identitet kommer att avgöra "vilka produkter, tjänster och information vi kan komma åt - eller omvänt, vad som är avstängt för oss".

"Nu när de flesta människor kryper ihop bakom soffan eller under sängen på grund av det falska COVID-hotet, har de introducerat två nya hot på menyn: krig och stormar ... de skulle alltid göra det här ... För att hålla oss på tårna kommer några av stormarna att vara våldsamma. De kommer förmodligen att vara tillverkade.

Och det kommer att bli värmeböljor, kraftiga snöfall och förmodligen en tsunami eller två (lätt skapad, som jag tidigare förklarat, med en undervattensexplosion). Man​kan naturligtvis inte döda miljarder med dåligt väder, men man kan pressa upp priserna på mat och energi och döda miljoner genom havererade ekonomier, fattigdom och svält.

De senaste stormarna i Storbritannien ledde till omedelbara stängningar av skolor och järnvägar (”ifall ett träd skulle falla ner och skada någon”) och att leveranser till stormarknader stoppades. Allt detta var uppenbart överdrivet för att göra mer skada på samhället och ekonomin. Vi måste komma ihåg att befolkningskontroll är ett av syftena med allt som händer.

Krig kommer också - som de hotade för en tid sedan. Vi är helt klart på väg mot ett nytt långt kallt krig med Ryssland och Kina på ena sidan och Amerika och Europa på den andra.

Det är svårt att undvika känslan av att Schwab är bakom kulisserna och drar i trådarna och om västvärlden efter Rysslands invasion av Ukraina beslutar sig för att ingripa militärt kommer det att bero på att konspiratörerna vill att det ska hända och ser det som ett sätt att fortsätta skada den globala ekonomin och orsaka några miljoner dödsfall.

Kom ihåg att förstöra den globala ekonomin är ett viktigt steg på vägen till den stora återställningen. Retoriken som kommer från Washington och London tyder verkligen på att både Biden och Johnson är desperata för att förvärra situationen, orsaka mer terror, pressa upp energipriserna och skrämma alla.


Några av världens farligaste biovapen tillverkas i ett labb i Maryland (inte bara i Kina och Ukraina)!

Läs mer i denna länk!

Högerklicka i texten och klicka på "Översätt till svenska" vid behov.


Du missade väl inte den svenska videon jag lade ut i första stycket den 6 mars? Se den!


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2