Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Det händer mycket nu, jag hinner inte med att lägga in nya händelser (håller på med en mycket allvarlig anmälan mot regeringen, som jag kommer att presentera framöver). Krigshetsen är enorm från makthavare och media! Att Sverige kanske är på väg mot krig, som de militära galningarna önskar och propagerar för, blir belyst i andra nationer, här t ex i Indien. Se denna korta video, svensktextad:

Här är videon!


Krigshetsen är enorm i många nationer, men värst är USA. Sedan andra världskriget har USA startat 37 storkrig ute i världen, dock inget på amerikansk mark, alltid sker deras krig i andra nationer! Nu är Ukraina så sönderbombat och så många soldater och civila dödade där att USA ser sig om efter ett nytt land att förstöra. USA är den nation som startade kriget i Ukraina 2014, men de lyckas alltid få massmedia att skyla över att så skett och riktar skulden mot någon annan, i detta fallet mot Ryssland. Och det sovande folket tar till sig vad media förmedlar, utan att själva ta reda på fakta.

Och just den nationen skriver Sveriges regering avtal med, så vårt land ska bli USA:s nästa krigszon! Sverige och Finland planeras att bli "uppmarschland" inför kommande krig mot Ryssland, det har USA bestämt!

Här en artikel om avtalet!


Men frågan är om nysvenskarna är villiga att bli kanonmat i ett kommande krig? Se videon med tyckanden från "mannen på gatan". Men visst är det konstigt att ungdomar som är födda i Sverige påstår att de inte vill försvara Sverige "för det är inte mitt land"! Varför flyttar de inte till "sitt land" då?

Här är videon!


Roger Richthoff är en sund människa som suttit i riksdagen för SD, som militärexpert. Nu har han startat ett veckoprogram på Internet, där han tar upp aktuella händelser och ger sin syn på lösningar mm. Intressant att lyssna på, här är första programmet. 19 min.

Här är videon! 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2