Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Nog är det så att man kan gråta när man hör krigshetsarna på årets Folk & Försvarsmöte i Sälen! Där samlas varje år de mest krigshetsande personer som Sverige kan uppbringa och allt går ut på att vi måste få igång det tredje världskriget och helst ska det ske med Sverige som centrum, fy fan vilka landsförrädare dessa personer är!

Nytt för i år är att Bill Gates finns med i bakgrunden med insatt kapital som till stor del bekostar detta möte och kommande tre år, men det sägs inte eller beskrivs i massmedia, men finns här på Folk & Försvars hemsida.

När USA har lyckats totalförstöra Ukraina och fått de flesta inom Ukrainas krigsmakt att bli slaktade av den ryska krigsmakten, då anser USA att det är dags för en annan nation att träda in i detta krig mot ryssarna, varför inte Sverige? Därför har USA lyckats lura Sveriges regering att skriva på ett avtal som ger USA rätt att placera ut sina soldater och vapenarsenaler på svensk mark och att göra Sverige och Finland till uppmarschnationer för kommande kriget mot Ryssland. USA:s mening med dessa krig är att försöka utarma Rysslands vapeninnehav så det ska bli enkelt för USA att senare gå in och förgöra Ryssland, men man låter alltså andra nationer "ta smällen" först!  Andra får offra sina liv, medan USA ska ta hand om vinsterna! Det är Rysslands naturtillgångar USA vill ta över!

I talarstolen i Sälen står vår överbefälhavare och proklamerar att vi nu ska förvänta oss att kriget snart är här, likaså gör förrädaren civilförsvarsminister Carl-Oskar Bohlin (M), han vurmar verkligen för ett närstående krig med Sverige som centrum. Dessutom ljuger han om uppstarten till Ukrainakriget, han hävdar att Ryssland startade kriget 2014, när det i själva verket var USA genom CIA som orsakade starten på  inbördeskriget och fick igång sprängningar och bomber  mot den ryska  befolkningen i östra Ukraina.

Detta inbördeskrig eskalerade så ryssarna blev tvingade att 2022 gå in i 

Ukraina för att rädda sina landsmän. 

Man hävdar på hemsidan att denna konferens ska handla om diskussioner om säkerhetspolitik mm, men det handlar endast om att trappa upp ett hat mot ryssarna som bara kan innebära ett snart inlett krig! Alla talare försöker överträffa varandra om att det måste komma till ett krig, ingen talar om fred! Hela bunten av förrädare i Sälen borde omedelbart buras in på livstid!


Lyssna på Chris Forsne när hon talar på Swebbtv om mötet i Sälen!

Här är länken!


Stora demonstrationer i Tyskland, bönder blockerar vägar i många städer med sina traktorer! De protesterar mot höjda priser på bränsle, på en usel politik mm. Bönder från många EU-länder är på väg med sina traktorer för att stödja tyska bönder! Det sjuder bland folket....kanske slutet på EU? 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2