Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Vad har dom ställt till med?

Sveriges riksdag, Sveriges regering, före valet 2022 och efter valet 2022, och deras medlöpare i det över hela Jorden planerade kriminella, utifrån enorma ekonomiska incitament som PCR TEST BEDRÄGERIET med mera.

 

ALLT VAR PLANERAT, SE VIDEON OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK!

Dom ljög och ljög och ljög

Och de som gick på lögnerna drog med sig andra som blev lurade och det blev en spiral av lögner, grupptryck och hånande av de som inte gick på lögnerna.

Många förlorade sina jobb för att de stod upp mot lögnerna. 

Många som talade sanning blev tystade, censurerade. 

Och nu sitter dessa grisar till politiker och chefer på myndigheter kvar ostraffade, trots att de mördat och skadat mängder av människor med dessa livsfarliga vacciner och felaktiga behandlingar. 

Det är dags att straffa Sveriges lögnaktiga politiker och bedrägliga myndigheter som ljög svenska folket rakt i ansiktet. 

Och vi har ännu inte sett slutet på dödandet av dessa vacciner. Det är nu en explosion av cancer och autoimmunsjukdomar, stroke , blodproppar och hjärtproblem, tack vare dessa livsfarliga vacciner, som aldrig var något vaccin. 

Det var lögn, lögn, lögn....... 

Lögnarna måste få och ta sitt straff nu. 

Se denna video med sammanställning om dessa lögner!


Granskning Sverige var ett mycket lyssningsvärt program som sändes via YouTube för några år sedan, men som stoppades av de makthavare och media som blev granskade! Privata anonyma personer ringde upp makthavare och ställde frågor, sådana frågor som "fulmedia"  (massmedierna) aldrig ställde. Där fick vi veta att maktens folk nästan aldrig hade kunnande om det de t ex röstade om i riksdag-regeringen-kommunerna, hur okunniga de flesta makthavare var i den egna rollen! De bara kammade in sin feta lön och lät andra bestämma! Det var verkligen ofta riktigt njutbart att lyssna till makthavarnas undanflykter och lögner, när de ställde mot väggen i vissa frågor.

Nina Drakfors var en av dem som gjorde sådana telefonpåringningar till makthavare, i går, den 8:e juli hade hon programmet Sommar i Swebbtv, lyssna på hennes beskrivning om hur vilseförda vi blir genom massmedia mm.

Här är länken till programmet!

Här ett litet smakprov vad det kunde handla om! Fler smakprov i programmet!

Här finns fler av GS program! Lyssna och njut!


En som har fortsatt med samma koncept när det gäller att ställa makthavare mot väggen via påringningar är Ulf Bittner. Han är aldrig anonym och han "smörjer" ibland makthavarna med beröm (innan han klipper till), vilket får dom att lätta på stelheten, bli stolta och berättar då gärna sådant som de aldrig skulle göra annars. Han kallar sina program för Sverige Granskas och vissa  av hans inspelningar finns i följande länk, en del är riktigt roliga samt avslöjande:

Här är länken!


Jonathan Leman: Den högerextrema antisemitismen - Svenska kommittén mot  antisemitism (SKMA)

8.0 Jonathan Lundqvist "Gränsdragande reporter" — ARON FLAM


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2