Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Bluffen med reduktionsplikt! Här får du veta sanningen om galenskapen med reduktionsplikt, som inte har ett dugg med klimatförbättring att göra, det är precis tvärt om! Helheten med denna "plikt", utgör en större miljöförstöring än om vi totalt lät bli denna inblandning i fordonsbränsle. Mp är största pådrivaren av denna galenskap! Men någon helhetssyn har aldrig t ex Märta Stenevi haft, hon har troligen vuxit upp med för trång mössa!

Lyssna i denna länk!


Sverige är i förfall! Dagliga skjutningar, bombningar, våldtäkter, rån och misshandel är numera så vanligt att ingen längre reagerar eller ens höjer på ögonbrynen. Hur har det blivit så? För att förstå hur det har blivit så kan en återblick i hur samhällskunskap förmedlades på 1940-talet, vara bra att förstå. Hade det som gällde då fått gälla även i dag så hade Sverige varit vad det än gång var, ett av världens bästa länder att leva och bo i. Går det att vända skutan?

Se denna länk!

(Att det har att göra med att många "nysvenskar" har helt andra kulturella grunder, jämfört med äkta svenskar och därför inte kan eller vill anpassa sig till vårt samhälle, får inte nämnas!) 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2