Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Jag lyssnar ibland på inringare till Ring P1 vardagar kl 09.30. Det är med förvåning jag hör hur den vanliga svensken verkar vara totalt oinformarad om världsliga händelser och lever med de lögner de har matats med från media såsom dagstidningar, radio-tv. Att våra massmedia går hand i hand  med globalister för att vilseföra allmänheten börjar allt fler förstå! Och det är ju bara att öppna ögon och öron så kan man inte missa att det finns en annan verklighet, än den som "fulmedia" förmedlar. Men alltför många lever med tron att allt de hört och sett på TV är sant och bara det!

Vi ska vara på det klara med att endast de som har "rätt värdegrund", alltså de som rapar upp detsamma som media har förmedlat den senaste tiden, vanligtvis får komma med i Ring P1. Andra, med verkligheten som grund, göre sig icke besvär!

Som exempel kan jag ta kriget i Ukraina. De flesta inringarna "vet" att det är den elaka Putin som har invaderat ett helt oskyldigt land och där utövar massmord på befolkningen, och att Putin är så sinnessjuk att han tror sig kunna fortsätta och erövra andra nationer, t ex Sverige. Svensk militär med förhoppningar om att få utöva sitt yrke för att bli hjältar inför sin släkt används av media för att förstärka allmänhetens rädsla för ett kommande krig, därav alla som ropar på NATO.

Se denna länk för en annan version av pågående krig! Högerklicka i texten och klicka sedan på "Översätt till svenska" vid behov. Skrolla neråt, massor med viktig information! 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2