Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Det är sparsamt med vänner som kollar på min hemsida, min förfrågan den 5:e maj har endast renderat i 13 svar hittills, inte så kul att göra dessa inlägg för så liten "publik".


I dag tar jag med ett inlägg på Swebbtv som innehåller diverse intressanta uppgifter, lyssna på dessa kloka ord!

Här är Swebbtv-inlägget!


Jag tar också med ett brev jag skrev till IVO, efter att jag har fått lite inblick i svensk sjuk vård (jo, du läste rätt, det är verkligen sjuk vård)! Efter ca 7 månaders tidvis kontakt med s k sjukvården så satte jag samman ett brev till IVO, där jag beskrev mitt dåvarande hälsotillstånd, som jag själv tror beror på dålig hygien på ett sjukhus. Jag drabbades av s k "sjukhussjuka" efter en operation, en bakteriepåverkan som inget antibiotika kan påverka. Läs detta brev, där jag beskriver mitt hälsotillstånd i mycket komprimerad form, men läs framförallt om den hygien och obefintlig städning, som jag upplevde på sjukhuset.

IVO svarar dock att de inte bryr sig om mitt brev, eftersom jag inte har dött av infektionen. IVO skickade dock mitt brev till Lasarettet och jag har fått meddelande från Lasarettet att de mottagit mitt brev (jag kommer troligen inte att få någon mer behandligt där, bråkiga patienter ska straffas)!

Här finner du mitt brev till IVO!

Här finner du svaret från IVO!

Mitt senaste besök hos läkare på Lasarettet den 17:e april blev ett tydligt klargörande för mig! Eftersom läkarna inte kunde bota mina inflammationer med antibiotika av alla de slag, så sa den kvinliga läkaren att "det finns inget vi kan göra, nu får din kropp själv ta hand om inflammationerna. Det kan ta tid, månader eller halvår eller mer, men kroppen kommer att kunna bearbeta dessa infalammationer så småningom", så sa hon!

Oj vilket erkännande! Hon visste att våra kroppar mycket väl kan reparera sig själva från de flesta sjukdomar, utan deras piller och medikamenter, och nu måste hon tillstå att så är fallet. Detta var ett erkännande från en erfaren läkare att våra kroppar har en fantastisk förmåga att reparera sig själva mot de flesta sjukdomar. Om jag inte hade intagit så mycket antibiotika på deras inrådan så hade troligen min kropp varit i mycket bättre skick nu, antibiotikan förstör immunförsvaret!

Läs även min artikel från 4 år sedan om en läkare som skrek åt mig att "du äger inte din kropp"! Den är ganska kul!

Här är artikeln! 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2