Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Jag har skrivit om detta tidigare, har maktens folk en kristallkula att titta i, för att se vad som kommer att ske framöver? Det är lätt att tro det, när uttalande om kommande händelser faktiskt slår in senare. Men att vissa "såg det komma" betyder inte att det handlar om gissningar som "råkar slå in", det betyder bara att de som kan förutsäga allvarliga händelser är samma personer som sedan åstadkommer det som sker. Det är inte svårare att förstå än om jag påstår att i morgon kommer jag att få äta fisk till lunch, och sedan går jag till fiskbilen och köper fisk till lunchen i morgon, klart att jag får rätt då!

I denna länk finner du bevisen för att viktiga av maktens folk förutspådda händelser på vår Jord är fabricerade av just maktens folk!


Det finns massor med bevis för att hela Covid-cirkusen är lögn och framställt av den verkliga makten på vår Jord för att skapa skräck och lydnad (för att vi ska gå med på stora samhällsförändringar inom kort).

Men med alla bevis som framgår av artikel efter artikel på Internet är det för mig helt otroligt att forskare, regeringar och folkhälsotjänstemän kan fortsätta att vara makten till lags genom att fortsätta sprida lögner, trots att de måste förstå att allt fler ser igenom dessa lögner! Allt fler upptäcker att människor inte blir mer sjuka av Covid-19 än av andra förkylningar och att de flesta som får allvarliga sjukdomar är de som låtit sig "vaccineras"!

Här en expert inom läkemedelsbranschen som talar klarspråk, läs detta och se även filmen som anges i länk!

Yeadon förklarar inte bara varför covid-19-injektioner inte är effektiva, han beskriver också varför användningen av spikprotein i vaccinet var ett av de mest djävulska misstagen som gjordes.

 

"För det första", säger Yeadon, "har man ljugit angående omfattningen av hotet som representeras av denna enhet som kallas SARS-CoV-2 och sjukdomen COVID-19. Det spreds lögner om det, på alla sätt, i form och format ... slutsatsen är att vi har blivit lurade och det är medvetet, och de visste det, för ingen som helst åtgärd behövdes, annat än om du är sjuk, att stanna kvar hemma." 


                           Nästan alla låter sig luras.....

Diktatorernas våta dröm. Satirteckning av Max Gustafson

Gör ingenting, det är bättre.

                Lönsamma covid-patienter - men vem får betala?

Olönsam vård


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2