Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Varje gång jag tankar vår Hyundai i40 dieselbil i Ulricehamn så tittar jag leende på Teslas laddstation som ligger bredvid.

Ofta står ganska många Tesla där i 30-75 minuter för "tankning" (har sett samma bilar där när jag passerat senare). Om man laddar sin Tesla hemma via ett vanligt eluttag så kan det ta upp till ett par dygn för att fylla batteriet. Hur är det möjligt att alla dessa Teslaägare låtit sig luras att köpa en elbil?

Vi brukar köra ca 130 mil mellan tankningarna, även på vintern (tanken rymmer 70 liter, bilen drar i snitt 0,47 liter per mil, har kartlagt varenda tankning sedan den var ny, har hittils gått 21000 mil).

En Teslaägare kan köra ca 30-50 mil på en laddning, beroende av modell. Men då är det tomt i batteriet, så det troliga är att man kör kanske max 25 mil innan det är dags att ladda. Det är inte så tätt mellan Teslas snabbladdningsstationer, så det troliga är också att man laddar hemma.

Men denna inlaga handlar inte om antal mil eller laddtimmar, det handlar om livet! Livet för barn och arbetare i koboltgruvor i Afrika, hur många elbilsägare har en aning om vad deras val av bil ställer till med?

Se denna film eller läs denna text ur fimen.


Jag tar med lite mer bevis på galenskaperna med s k vacciner, denna gång handlar det om ett stelkrampsvaccin som i själva verket är ett medel för att göra kvinnor sterila, några tjänar stora pengar på sådana vacciner, andra kan inte få barn.

Läs denna artikel, på svenska.


En engelsk månadstidning på nätet, gratis och i PDF-format, vill jag tipsa om. Den heter "The Light" och sprider "ocensorerade sanningar". Den tar upp massor med intressanta ämnen, ämnen du aldrig får läsa om i svensk massmedia.

Titta in här och välj bland de olika månadsutgåvorna. 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2