Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Fyra kanadensiska läkare dog ett par dagar efter 4:e sprutan. Inte ens läkare kan komma undan, om det kan vara till någon glädje? Att läkare, som borde förstå att dessa injektioner har annat syfte än att hjälpa människor från allvarliga sjukdomar, ändå väljer att låta sig injiceras, är  för mig helt otroligt! Men samtidigt är det ett bevis för att dumheten inte  har något med professionen att göra, det finns ju gott om korkade professorer! Ju högre utbildning, desto mindre sunt förnuft!

Se denna korta video.


I Australien har man nu satt in militära trupper som ska leta upp äldre som vägrar att ta sprutorna och påtvinga dem dessa sprutor. Det handlar om av regeringen planerat mord av äldre, beordrat av WEF, när kommer detta till Sverige? 

Se denna korta video.


Högste hönset i EU, "Ursula von der Lögnen", beskriver varför vi måste genomföra "The Great Reset". Denne psykopat har inte fått sin position som EU-President genom val, hon kuppades in av andra psykopater. Ska vi låta en sådan person bestämma över alla oss andra och vår framtid? Hon är dock bara en bricka i spelet och följer lydigt order från WEF!

Här en kort video.


Jag har skrivit om detta förr, att utbytet av elmätare bara är till för att man ska kunna fjärrstyra din elförsörjning. När industrin har större behov av el än vad produktionen tillåter, då ska man kunna koppla bort hushållen, så förbered dig på att det kommer att vara strömlöst framöver, vid vissa tillfällen!

Här beskriver Håkan Bergmark om detta!


I går skrev jag: "Tänk också på att WHO har på order av WEF och andra rika (Bill Gates....) skapat låtsaspandemier för att kunna påtvinga mänskligheten s k "vacciner" vars syften är att orsaka sterilitet och infertilitet hos yngre personer samt massdöd bland äldre befolkningen (olika biovapen i olika flaskor)."

Jag har fått en fråga om var jag har funnit denna info, här är svaret:

Se detta dokument. 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2