Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Varför kan inte polisen ta tag i brottslingar av alla slag, mördare, våldtäktsmän, tjuvar, gangstrar, klaner som inte lever efter svenska lagar m fl? Man vet ju ofta vilka dessa personer är! Det minsta vi skötsamma svenskar kan begära är att dessa våldsverkare inte ska gå fria, de ska buras in, på livstid i många fall. Om de kriminella är organiserade i klaner, med hela familjer inblandade, då ska hela klanen utvisas omedelbart, svårare än så är det inte!

Men varför sker inte detta? Lyssna på Peter Springare, f d polis, när han förklarar varför detta inte sker! Utredare av de värsta brotten väljs numera inte efter kompetens, utan alltför ofta bara för att de är kvinnor. Över 80% av nuvarande kriminalutredare är kvinnor! Så unga som kanske 24 år, som varit damfrisörskor eller suttit i kassan på ICA och gått en tremånaderskurs, sätts att utreda de värsta förbrytarna.

De har ingen erfarenhet av slipade gangstrar och blir totalt bortgjorda i sina utredningar! Därför frias t o m mördare, på grund av inkompetenta utredare. Unga kvinnor skolar sig till åklagare (många ser ut att vara under 30 år), de har en så "förstående välvilja" till stackars kriminella och straffen blir därefter! 30-åriga gangstrar får skadestånd av staten för att de suttit häktade flera dagar, trots att de uppgivit sin ålder till 17 år.

Här är länken! 1 tim, mycket väl värt att lyssna på hela intevjun!


Här får vi bevis för hur feminismen har förändrat mannens tänkande! Polismästaren anser att vi kan lösa gängproblemen med att en "mjuk moderlig hand" tar hand om busarna och leder dem in på rätta vägen! Skrämmande! Det är just den "moderliga handen" som har tillåtit gangstrarna att utveckla Sverige till ett av de farligaste länderna på Jorden. Jihad-folket förstår bara ett språk, det hårda! Detta finns inbyggt i mannens gener, men det finns inte i kvinnors gener. Om kvinnor får ta hand om brott o straff (lyssna på Peter Springare i ovan angiven länk) så blir det automatiskt mesiga resultat! Det handlar inte om en gammaldags kvinnosyn från mig eller från Springare, det handlar om vilka roller Moder Natur har givit mannen och kvinnan och detta måste vi acceptera!

Här är den mesige polismästaren! 1,5 min.

Kvinnosakskvinnorna har skapat feminismen som rättesnöre i samhället, dessa kvinnor på barrikaden har krävt att männen ska bli velourpappor med mjuka värderingar och handlande. När vissa män sedan anpassar sig till kvinnornas krav så blir de ofta hatade av just kvinnosakskvinnor för att de inte är "riktiga män"! Suck!


Här en länk om manlighet, eller snarare bristen på manlighet. Lyssna på Richard Sörman som intervjuas av Pär Ström, Pär gör många videor under rubriken "Nu fan räcker det"!

Här är länken! 19 min.

Tänk på att nästan varje gång du hör på radio eller TV om en ny utnämning av chefer på statliga ämbeten, kommunala dito eller inom rättsväsendet, så är det en kvinna som valts. I flera fall har det varit ett tiotal manliga sökande och bara en kvinna. Då blir det nästan alltid kvinnan som får platsen, inte för att hon har bästa meriterna för jobbet, utan för att hon är kvinna! Så kan det inte få fortsätta! 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2