Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Om du vill veta verkliga fakta om PCR-Testet, det test och dess missbruk som har medfört en nedstängd Moder Jord, tvång av ansiktsmasker, tvång av dödsbringande intag av en dödlig vätska de kallade vaccin, en statistiskt bevisbar överdödlighet, tvång av isolering, stoppat resor, orsakat massor med konkurser, orsakat att våra skatter inte gått till det de var ämnade för, utan i fickan på läkemedelsindustrin, om detta ej användbara test, men som används i bevisbördan om ev befintlig influensa som de kallar Covid-19 över hela vår Jord, allt under samlingsnamnet "Pandemi".

En av WHO utlyst "pandemi" som inte varit någon pandemi, utan bara ett sätt att få till ett massmord i alla nationer och samtidigt en massiv penningöverföring till läkemedelsindustrin, ägd av Globalisterna!. Om detta får du bevis i dagens inlägg!

Du har i de senaste av mina dagsinlägg fått en hel del fragment om detta i förkylningssammanhang icke användbara PCR-Testet (titta gärna tillbaka på de senaste inläggen jag gjort). Dagens inlägg ger det totala kanonskottet, en explosion av fakta om ett tabubelagt ämne som alla regeringar och myndigheter i världen visste allt om, men som de undvek att förmedla till oss, folket! Det kommer att bli hårda domar när de inte längre kommer att kunna hålla tyst om sanningen! Det kommer att läckas även inom MSM (Main Stream Media) om detta, bara en vågar så följer de andra efter. Då blir det synd om alla politiker och journalister som medvetet varit "på fel sida"!

Här är dagens video!  Advokat Dr. Reiner Fuellmich intervjuar journalisten Jesper Johansson och professor Björn Hammarskjöld i videon och bakom icke synlig i bild är han som fixat detta arrangemang och som hörs i slutet, Ulf Bittner. Svensk textremsa i videon! 1 tim 7 min. MISSA INTE!!!

Ära den som äras bör, bakom denna video och många andra videor och massor med viktiga reportage och telefoninspelningar står Ulf Bittner, en mycket envis god medborgare som lägger hela sin vakna tid för att sanningen ska segra i alla ämnen! Några ämnen har han koncentrerat sig extra mycket i, t ex PCR-Testet. Ulf:s program på nätet heter "Sverige Granskas" och många sätts nu ut på Rumble, eftersom YouTube censurerar det mesta som handlar om sanning.

Här en länk till de senaste videor, kolla gärna på övriga, den i mitten är ett bevis för att Vita Huset och USA:s president hade vetskap och har godkänt att PCR-Testet ska användas, fast det inte fungerar! Den är svensktextad också!

Länken till en av Ulfs sidor!


ALLA ROLIGA PANDEMISKÄMT -


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2