Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


År 2017-2018 beordrades Jordens nationer av WHO att köpa på sig stora lager av PCR-testkit, detta för att vara beredda inför en kommande stor pandemi! Hur kunde WHO veta att den skulle komma? WHO visste t o m vilken slags smitta som kommande pandemi skulle innehålla! Planeringen av flera kommande pandemier har pågått sedan många år tillbaka, mellan 2020 och 2030 ska det komma flera pandemier enligt WHO.

Vi vet vad vi har att vänta oss! Men det fanns ett problem, i vissa nationer förstod man att PCR-testet inte var att lita på, sådan information måste döljas!

”Den PCR-teknik som används i tester för att påvisa virus kan inte skilja mellan virus som kan infektera celler och virus som oskadliggjorts av immunförsvaret och därför kan dessa tester inte användas för att avgöra om någon är smittsam eller inte.”

Så skrev Folkhälsomyndigheten under ledning av Anders Tegnell i ett massutskick till landets 21 regioner 2020-07-21. Ändå användes och används fortfarande PCR-testet för att konstatera om en person bär på skadligt virus, regionerna brydde sig inte om informationen från myndigheten, för de fick bra betalt för varje test de gjorde.

Det gällde alltså för regionerna att konstatera att så många som möjligt bar på detta virus, vilket gick till så att man körde testet i flera förstärkningscykler än vad som var lämpligt. Uppfinnaren av PCR-testet hade fastställt att testet inte fick förstärkas mer än max 25 ggr. Vid max 25 ggr temperaturcykler i testkitet och resultatet var positivt, så var sannolikheten att man var smittad ca 70%, vid 30 cykler och positivt resultat var sannolikheten 20% och vid 35 ggr var sannolikheten så låg som 3%.  I Sverige kördes dessa cykler upp till 45 ggr!  97% av alla som testades positivt var inte sjuka alls, men de fick positivt svar på testet för att det användes felaktigt! Så lurar man hela befolkningen och resultatet blev att över 88% av medborgarna sedan stod i kö för att få en första spruta som kallades vaccin, med i vissa fall dödligt innehåll! Många har sedan tagit spruta 2, 3, 4.... vilket visat sig i kraftig överdödlighet i statistiken!

Lyssna på denna f d rättsadvokat från Nya Zeeland som beskriver dessa massmord, 8 min. Svensktextad.

Här är videon!

Här är en video och text du bara inte får missa! Videon är engelsktextad, texten i dokumentet får du på svenska genom att högerklicka i texten och sedan klicka på "Översätt till svenska".  Missa inte denna länk!!!

Här är länken!

Bakom ovanstående faktaframtagning finns en mycket envis och sanningssökande man, Ulf Bittner, som ska ha all ära för sin envishet i att bl a avslöja PCR-bedrägeriet för ett sovande folk! Ulf gör nästan dagliga massutskick och belastar politiker och media med mail och telefoninspelade intervjuer, mycket avslöjande om vårt korrupta samhälle!

Här finner du flera av Ulfs videor under rubriken "Sverige Granskas". 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2