Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Det händer mycket nu! Det ena avslöjandet efter det andra om den verkliga maktens planer för oss alla. Nya Dagbladet har de senaste dagarna gjort flera sensationella världsavslöjanden som jag här delger er länkar till. Läs i följande ordning och ställ frågan, varför har inte detta avslöjats av all media? Varför tiger SVT o SR?

Så planerade USA kriget och energikrisen i Europa

USA-myndigheterna som RAND-dokumentet skickats till

NYD:s publicering blir världsnyhet

Bildt tillbakavisar RAND-dokumentet som falskt


Här finner du en 16-års plan för att förstöra USA, som påbörjades under Obamas 8 år som president och skulle fortsätta 8 år till under Hillary Clintons presidentskap, men som misslyckades för att Trump blev president. Det skulle han inte ha fått bli, så var inte planen!

Alla presidenter i USA har ALLTID valts ur gruppen CFR (Council on Foreign Relation), alltid bankirernas man-kvinna, skolade att vara bankirerna trogna. Det skulle ha varit Hillary, inte Trump, han tillhörde inte ”de utvalda” i CFR (därav all hat mot honom, även i svensk media)!

 

Här är planen, mycket intressant och avslöjande video (översätt texten till svenska vid behov)


Det händer massor nu mellan Kina och Ryssland, gällande kriget i Ukraina. En falsk Påve påstås har erbjudit Ryssland att ta över de okuperade områdena i Ukraina, men Putin avböjde! Anledningen till erbjudandet av den falska Påven skulle vara att Europa inte klarar sig utan rysk gas och olja i vinter och detta erbjudande skulle då vara lösningen för att Ryssland skulle öppna kranarna.

Vidare påstås i denna länk att drottning Elisabeth blev mördad, en hämnd av World Economic Forum för att man tillsatte "fel" premiärminister i UK. Klaus Schwab och den verkliga makten bakom honom hade bestämt att det skulle tillsättas en medlem ur den Khazariska Maffian (KM) i stället, en marionett som lyder order. Uppgifterna påstås komma från MI6, den Brittiska underrättelsetjänsten.

Se denna länk! Svensk text.


                                               Vår nya sköna värld!

Energi för framtiden


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2