Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Trodde du att kriget i Ukraina är ett krig mellan Ryssland och Ukraina? Det handlar egentligen inte alls om Ukraina, utan om Tyskland!

Så här skrev man på Global Research den 13 februari 2022, före den ryska invasionen:

Ukraina är Washingtons "valfria vapen" för att torpedera Nord Stream gasledningen och sätta en kil mellan Tyskland och Ryssland. Strategin är hämtad från första sidan i US Foreign Policy Handbook under rubriken: Divide and Rule.

 

Washington måste skapa uppfattningen att Ryssland utgör ett säkerhetshot mot Europa. Det är målet. De måste visa att Putin är en blodtörstig angripare med ett fruktansvärt humör som inte går att lita på. För det ändamålet har media fått i uppdrag att om och om igen upprepa: "Ryssland planerar att invadera Ukraina." Vad som är osagt är att Ryssland inte har invaderat något land sedan Sovjetunionens upplösning, och att USA har invaderat eller störtat regimer i mer än 50 länder under samma tidsperiod, och att USA har över 800 militärbaser i länder runt om i världen. Inget av detta rapporteras av media, istället ligger fokus på "ondskefull Putin" som har samlat uppskattningsvis 100 000 soldater längs den ukrainska gränsen och hotar att kasta hela Europa in i ytterligare ett blodigt krig.

 

All den hysteriska krigspropagandan skapas med avsikten att skapa en kris som kan användas för att isolera, demonisera och i slutändan splittra Ryssland i mindre enheterDet verkliga målet är dock inte Ryssland, utan Tyskland.

Se denna artikel! Högerklicka och översätt till svenska vid behov.

Betänk att det tyska folket inte vill ha osämja med Ryssland och att det tyska folket vill ha den ryska gasen i vinter. Detta försöker USA till varje pris stoppa! Endast de tyska globalisterna hetsar på för bojkott mot rysk gas, beordrade att göra så av den verkliga makten! Svenska politiker är definitivt medskyldiga till massmord, eftersom de skickar vapen till Ukraina. För varje vapen som skickas blir resultatet att antal döda människor, ryssar så väl som ukrainare! Är det meningen?


Energival driver fram kollapsen, den ekonomiska tsunamin har bara börjat!

Tyvärr ljuger amerikanska Fed och andra centralbanker. Att höja räntorna är inte till för att bota inflationen. Det är att tvinga fram en global återställning av kontrollen över världens tillgångar, dess rikedom, oavsett om det är fastigheter, jordbruksmark, råvaruproduktion, industri, till och med vatten. Fed vet mycket väl att inflationen bara börjar skada den globala ekonomin. Det unika är att den "Gröna politiken" över hela industrivärlden nu driver på denna inflationskris för första gången, något som medvetet ignoreras av Washington eller Bryssel eller Berlin.

 

Den globala bristen på gödselmedel, skyhöga priser på naturgas och förluster av spannmålsförsörjning till följd av globala drag eller exploderande kostnader för gödselmedel och bränsle eller kriget i Ukraina, garanterar att vi senast denna september-oktobers skördetid kommer att genomgå en global ytterligare explosion av livsmedels- och energipriser. Alla dessa brister är ett resultat av medveten politik.

Se denna artikel! Högerklicka och översätt till svenska vid behov.


Ska du rösta i valet? Vet du vad du ska rösta på för parti? Det vet inte jag! Det faktum att inget parti i riksdagen har motsatt sig världen största experiment eller ens offentligt debatterat om detta vansinne, gör att jag inte finner något rikdagsparti värdigt att representera mig eller Sverige, alla dessa politiker borde dömas till livstids straffarbete!

Så vad finns utanför riksdagen att rösta på? Det måste jag fundera över!

Här en mycket välformulerad sammanfattning av det politiska sveket! 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2