Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Hej! Jag har varit indisponibel några dygn på grund av en kraftig näsblödning jag drabbades av (en bristning i ett större blodkärl), vilket resulterade så småningom i en 4-timmars operation på lasarettet i Borås. Nu är jag hemma och börjar lite smått med min information på denna sida igen, jag får bara inte tills vidare lyfta något tungt, sa doktorn.....


Jag tar i dag upp ämnet utbyggnad av vindkraft, som de fullständigt inkompetenta medlemmarna i mp har fått bestämma mycket över.

Men även sossar och centerpartister vurmar för denna teknik att utvinna el.

Se denna film för förståelse vad i h-e dessa håller på med! Ställ dig sedan frågan, hur kan svenska folket lägga sin röst på sådana partier?


Det finns några personer som har fått förmåga att se in i framtiden, eller åtminstone ha så livlig fantasi att deras beskrivningar om framtiden ofta slår in till 100%. En sådan person är George Orvell (vars riktiga namn var Eric Arthur Blair) som skrev boken 1984. En annan man vars framtidsvisioner blivit ruskigt träffande är Aldous Huxley, om vilken följande länk handlar om. Han skrev boken "Du nya sköna värld" 1931, utgavs 1932.

Se filmen från 1958 i sin helhet, eller läs transkriptet från filmen i länken (högerklicka och klicka på "Översätt till svenska" vid behov). Du kommer att bli förvånad över hur träffsäker han var med sin framtidsvision, hur exakt han beskriver hur den verkliga makten kommer att göra för att få total kontroll över mänskligheten, men också vad vi måste göra för att förhindra en världsregering och andra galenskaper, som nu är långt gånget. Missa inte detta!


Jag har dalig rygg... | Roliga tecknade serier, Roliga vägskyltar,  Roligaste citaten

image.png.cc79b98e6a83c14e2b9955d34656ecb3.png

Olle Qvennerstedts Diversehandel - Olle´s General store: 2014

Rollen som statsminister – Fastighetsfolket


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2