Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Det har väl inte undgått någon att det är valdag denna söndag? Det har ju varit ett ständigt tjat med propaganda till väljarna de senaste månaderna och MSM:s journalister har tydligt visat var de står på vänster-högerskalan. Någon borde ha tagit tid när de olika partiledarna har framträtt i media, det är ingen tvekan om att vänstern har fått mer tid i debatter, att vänstern har fått komma med den ena anklagelsen och lögnen efter den andra och att högern inte fått tid eller ens möjlighet ibland att få svara på påhoppen.

I går lördagkväll hade TV4 en "duell" mellan S och M ledarna och de hade gjort en möjlighet för tittarna att ställa frågor till en "expert" via mail, en chatt. Denne "expert" svarade på frågorna i ett kommentarsfält på nätet. Jag skickade två gånger följande fråga till denne "expert", inkl mitt namn, men frågans karaktär var tydligen av den art att svaret uteblev:

"Varför ställer ALDRIG journalister frågor till politiker om deras koppling till den verkliga makten på vår Jord? Vi vet att t ex Magdalena Andersson besitter en viss roll i World Economic Forum (WEF) och till stor del får instruktioner av Klaus Schwab om globalistiska önskemål och beslut som hon har att följa. Vi vet att många av partiledare i regeringar i många nationer har genomgått Schwabs skola Young Global Leader, för att skolas in i globalisternas framtidsvisioner, men detta faktum får aldrig komma fram, varför?"

Möttes alltså av total tystnad trots påminnelse! Säger allt om MSM:s roll!


Vilka som än får väljarnas förtroende i kväll, så kommer de att ha samma order att följa från globalisterna, det blir samma politik oberoende av om vänster eller högern vinner valet! Tyvärr! Här nedan finner du den "plan" som även våra politiker har att följa! Visst kan politikerna ta smärre egna beslut för vår utveckling, men huvudinriktningen måste följa "planen"!

I följande länk finner du en amerikansk beskrivning (en pod) av hur maktens folk framställde "Planen" för Jordens befolkning, alltså hur framtiden har planerats bli för oss alla. Den beskriver de förövare som har gjort dig och mig till en slav (vilket inte många förstår), det är samma förövare som driver på om vaccinationen, vilket ingår i "planen"!

"Planen" handlar om att digitalisera ett medborgarregister från födsel till död, övervaka alla telefonsamtal och kommunikationer, samla in ansiktsigenkänning och aggregering av hälsodata.

Här en översättning av första timman från denna Pod, på svenska. 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2