Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Hej alla vänner och därtill medkämpare mot alla tokerier i vår galna värld! Jag inleder med ett stort TACK till er alla som meilat med "krya på dig" hälsningar mm, ingen nämnd och ingen glömd! Det känns alltid bra när jag upptäcker att många fortfarande läser mina alster!

Jag är på bättringsvägen och dagens besök på lasarettet gav positivt besked om att läkaren troligen bara vill se mig en gång till, i nästa vecka (jag vill helst inte se honom heller, även om han var en ovanligt trevlig läkare).

Nu till vår galna värld!

Under min sjukfrånvaro har det hänt massor av galenskaper, både i Sverige och utomlands. Det kan bli så att vissa händelser jag tar upp den närmaste tiden redan är känt av dig, men det kan du ju hoppa över.


Vet allmänheten vem/vilka det är som bestämmer vår utveckling?

Har folket någonsin fått vara med i viktiga beslut som rör allas vår framtid?

Har våra politiker följt folkets vilja när de bestämt något-några av de viktiga omvälvande beslut de tar i riksdag-regering?

Är det verklig oberoende forskning bakom viktiga beslut, t ex om klimatanpassning, CO2, pandemier, energifrågan....?

Har vi en öppen och fri media, som vi kan lita på?

Lever vi i en demokrati i Västvärlden?

Svaren på dessa frågor är ett rungande NEJ!

Läs denna skrift, som jag översatt till svenska, så får du svaret om vem-vilka som egenmäktigt har tagit den verkliga makten på vår Jord! Tag till dig av de råd som avslutar skriften, vi måste alla hjälpas åt för att få stopp på dessa galenskaper, snart är det för sent!

Var maktens folk olydig, besvärlig, finn dig inte i galenskaper, säg NEJ till tokerier, använd bara kontanter, aldrig kort eller mobilen när du handlar, gå ur de sociala plattformar du medverkar på (Facebook, Instagram, Snapchat, Tiktok, Linkedin, Twitch, Reddit, Twitter, Pinterest, Familjeliv... alla dessa är bara till för kartläggning av individen), sluta använda SR, SVT och MSM som nyhetskanaler, använd alternativen som t ex Swebbtv, Swebbtube, vissa andra alternativa nyhetskanaler (som tyvärr ännu finns kvar på YouTube och inte har valt andra forum ännu).....


Funderingar och fantasier | på väg … | Page 7

Vems är felet?


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2