Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Jag fortsätter att sprida sanningssägare, de är ju inte så många som vi får ta del av via massmedierna, verkligheten är ju att det knappast föregkommer sådana alls i MSM!

I dag börjar jag med Arne Weinz och hans tal om bl a yttrandefrihet, på senaste alternativa bokmässan, mycket informativt! Video 10 min.

Här är länken!


Här en sanningssägare som beskriver alla våra korrupta och konkursfärdiga banker, lyssna på honom (politiker i EU, från 2013, engelska), detta är sanningen om alla banker! Dessa är de allra värsta kriminella inrättningar som vi har på vår Jord. Du kan få svensk textremsa, enligt tidigare instruktion.

Här är länken!


Som tredje inlägg tar jag med Öystein Rönne och Håkan Bergmark som diskuterar bl a om NATO och om maktens psykopater och deras göromål. Video 23 min.

Här är länken!


Före detta polisen Calle Schiller med sin site "SHA70" (som var polisens radioanropssignal i Stockholm på 60-80-talet) har gjort massor med video under ett par år, det är väl värt att lyssna på honom i tidigare filmer. I denna korta video berömer han två kvinnor som är värda att belysas.

Här är länken! 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2