Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


I dag tar jag med tre länkar med Per Ström, en "kompis" som säger detsamma som jag skulle säga i de ämnen han tar upp. Lyssna på Per, sådana sanningar får vi sällan eller aldrig höra eller se i massmedia! Du kan finna massor med filmer med Per på YouTube, alla går under rubriken "Nu fan räcker det"!

Här är första länken, där han för fyra månader sedan beskrev vad vi har att vänta oss efter valet av den nya regeringen, med Ulf Kristersson som ledare, ack så rätt Per kommer att få!

Här är andra länken, där Per beskriver hur alla politiker klantar sig och skyller sina misslyckanden på Putin, här haglar det sanningar som ingen politiker vill höra, om de tre värsta misslyckanden som nu skapar den totala nedläggningen av vårt tidigare så fina samhälle....trevlig katt har han också...

Och här den tredje länken, där Per sågar den feminism som vi belastats med senaste årtionden och det hat mot den "vite mannan" som dessa feminister sprider. Här sägs mycket sanningar som får vissa kvinnor att "gå i taket", det är på tiden! Detta inlägg styrker det jag skrev den 22 okt, att det blir allt mer sällan vi ser "riktiga" män och kvinnor i vårt samhälle! 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2