Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Jag fortsätter i dag med ett inlägg om politiskt medvetet och planerad förändring av Sverige, inget sker av en slump, svensken ska "utrotas"! Jag länkar här nedan till artiklar i bloggen "Kulturbilder" som jag anser stå med båda fötterna på Jorden.

Här ett bra inlägg om detta!

Svenskar på väg att bli en minioritet i Sverige! Sverige är det land i världen där blandäktenskap ökar mest. Vanligast är en svart (mörk) man och en vit kvinna, något som dagligen premieras i TV-serier och i reklam, vilket verkar innebära en lockelse för svenska kvinnor. (När såg vi senast IKEA-reklam med innehåll av bara svenskar?). Det är också bland dessa blandäktenskap som tvisterna och skilsmässorna är vanligast, våld förekommer ofta!

Kommer Sverige att gå under som nation? Mycket tyder på detta! Här beskrivs en del om det Sverige som var en gång för inte så länge sedan, intressant återblick!

Sverige har bland den största invandringen av alla nationer i förhållande till folkmängden, över 100 000 per år de senaste åren. 

Detta är ohållbart, här lite om detta och med en del statistik.

Det är ingen tvekan om att det råder inbördeskrig i Sverige, hur mycket sossarna än försöker dölja detta (med god hjälp av SVT och SR).

Här en länk om detta!

Här mera om sossarnas svek, nu vill de förbjuda kritik mot deras politik! Det totalitära samhället är här! Se denna länk!

Finns det då inget parti i riksdagen som försöker sätta stopp för galenskaperna? Det har funnits, men nu har SD så till den grad anpassat sig till moderater och KD:s politik att SD lika gärna kan försvinna! SD har i allt väsentligt ändrat ståndpunkt så riksdagen består i stort i dag av 8 likartade partier, som bara kostar oss skattebetalare stora summor, medan allt stort inom svensk politik bestäms av en liten klan av globalister som drar i trådarna!

Se mitt mail till var och en av SD-politikerna i riksdagen, jag har givetvis inte fått någon reaktion och kommer troligen inte heller att få det! (Wordfilen laddas troligen ner till längst ner i vänstra hörnet av skärmen, klicka på den för att öppna dokumentet). 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2