Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Sveriges regering och alla riksdagspartier kommer att välja anslutning till Nato! Det kommer att innebära den största krigsrisken någonsin för oss i Sverige! Lyssna till Hagenbo och Fritjof i denna video! De svenska politikerna är inget annat värda är förakt!

Vi måste få stopp på denna galenskap, men hur? Det är helt andra krafter bakom kommande beslut än sunt förnuft, våra politiker är bara lydiga idioter till den verkliga makten. Så har t ex Wallebergklanen haft ett informationsmöte med de svenska politikerna och där förklarat hur de ska rösta i Natofrågan. Wallebergssläkten ser naturligtvis en mycket större möjlighet att få sälja mer vapen till Natoländerna om Sverige är medlem, det är inte svårare än så, det handlar bara om pengar!

Sedan finns det ett antal globalister (nazister) som vill få till ett tredje världskrig för att snabbt ändra på världsordningen (NWO, WEF, Agenda 2030...), de jobbar hårt med bl a CIA och Mossad som redskap med hemliga operationer, för att få så stor splittring bland så många nationer som möjligt.

Så gjorde man för att påbörja krigstillståndet i Ukraina 2014 och redan då bestämde nazisterna sig för vem de senare skulle sätta in som lämplig sprattelgubbe (president) i Ukraina, se mina tidigare inlägg med början från den 25 februari, det finns massor med information i detta ämne i mina tidigare inlägg!


                                       En trovärdig världsledare

                                            Klaus Schwab i favoritdräkt


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2