Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


I dagarna blommar propagandan om det onda Ryssland för fullt, att skilja på lögner och sanningar i nyhetsförmedlingen är nästintill omöjligt. Vi måste förstå att det finns syften i denna propaganda som kan vara svåra att se, det förekommer både sanningar och s k psyops, vad det är förklaras i dagens inlägg.

Viss propaganda är dock mycket lätt att genomskåda, t ex sossarnas lögner i Natofrågan:

Socialdemokraterna är ett enda stort mygel- och bluffparti, lögnerna haglar så tätt över oss att vi inte har möjlighet att sålla vad som är sant eller falskt! Med den ganska nyinrättade psyopsorganisationen "Myndigheten för att stärka det psykologiska försvaret" så måste vi förstå att när vi lyssnar på, eller läser nyheter i massmedia, SR, SVT... så kan det vara totalt påhittade nyheter för att vilseleda allmänheten. Detta sker dagligen och ingen kan värja sig från att ta till sig sådan psyops-information, enda sättet är att låta bli att ta del av dessa informationskanaler!

Här ett bevis på en typisk lögnare, kan man vara mer falsk än denna ursosse? Lyssna noga på varje ord han säger i denna korta video!

Så här sa lögnaren i november 2021 om Nato-medlemsskap: ”Jag kommer definitivt aldrig så länge jag är försvarsminister att medverka i en sådan process, det kan jag garantera alla”
/Peter Hultqvist, Försvarsminister.

Och ett sådant lögnparti ger var tredje svensk sin röst till! Hur är det möjligt? Se avsnittet nedan! (Se även mitt inlägg i går!)


Vad är en "Psyops"? Se Wikipedias förklaring.

Se denna länk, en video om lastbilen på Drottninggatan i Stockholm som exempel på en konstruerad händelse i Sverige i syfte att göra oss rädda och lydiga. Går ej att lägga som hyperlänk i bakgrunden, kopiera länken och klistra in i din webläsare, missa inte denna film!

https://odysee.com/@Zakleo:e/bevis-f%C3%B6r-att-lastbilsattacken-%C3%A4r-en:4

Eller denna kortare video om skjutning i Malmö, samma förfarande som ovan:

https://odysee.com/@Zakleo:e/malm%C3%B6-skjutning-tagna-p%C3%A5-bar-g%C3%A4rning:8

Andra stora exempel som skett i världen med samma syfte var t ex 9-11 inflygningen och rammandet av höghusen i New-York 2001, bombningarna i tunnelbanan i London den 7 juli 2005, tågkatastrofenrna utanför Madrid 2013 och 2017, för att inte tala om den världsomspännande bluffen med den s k pandemin 2020 och som fortfarande påstås pågå, se denna video! Samma förfarande som ovan!

https://odysee.com/@Truthspreader:3/7SWdqbZWF2ZO:8

Ett annat ämne som är en psyops är klimatbluffen och CO2 lögnerna, allt för att göra oss rädda och lättledda!

Allt detta har bara som syfte att globalisterna vill bana väg för sitt kommande totalitära samhälle kallad Agenda 2030, då gäller det att ha vilseförda medborgare för att de ska möta så lite motstånd som möjligt. Rädda människor lyder auktoriteter (och röstar på sossarna), verklighetsupplysta människor gör motstånd mot galenskaperna!

Här en intressant artikel om svensk medverkan i psyops, i t ex Libyen, läs även intressanta kommentarer!


Robert Nyberg i nummer 1-2021 | Publikt


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2