Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


I dag tar jag med ett bildspel jag gjorde för ca 10 år sedan, som jag tror kan vara intressant för er. Jag upptäckte detta i datorn när jag häromdagen gick igenom en massa gamla filer, jag skulle lägga till egen soft gitarrmusik till bilderna, men det blev aldrig av och sedan glömde jag bort detta bildspel, se och "njut"! Förutsätter att du har powerpoint programmet (ingår i Office).

Här är bildspelet!


Sverige var för bara 60 år sedan ett tryggt och vänligt land med en mycket homogen befolkning. Vi tyckte likadant, vi informerades av samma Radio o TV-kanaler, våra barn utbildades i gemensam anda (om det var sanningar eller propaganda som vi matades med kan vara detsamma, vi trodde på våra makthavare, att de gjorde sitt bästa för Sverige och svenskarna).

Men det ser helt annorlunda ut numera, politikerna jobbar bara för sig själva och sitt eget bästa, de struntar helt i Sverige och den svenska befolkningen. 1975 tog Palmeregeringen bort tjänstemannaansvaret, inga tjänstemän skulle kunna dömas för beslut de tog. Samtidigt tog sossarna bort allt ansvar för politiker i fullmäktige och i riksdagen, det betyder att ingen domstol kan döma en sådan politiker för allt som har med ämbetet att göra, de kan lova vad som helst, de kan starta stora ekonomiska förlustprojekt med våra skattepengar, t ex fossilfritt stål, batterifabriker, satsning på vindkraft….utan att det går att anmäla dom. Politikerna kan dömas för utförda handlingar som inte har med ämbetet att göra, t ex våldtäkt, fortkörning, mord o d. men inte för vad de ställer till med som politiker. 

Det är i huvudsak Socialdemokraterna som genom sin politik har förändrat det trygga landet Sverige till en våldsnation! Sossarnas samgående med muslimska brödraskapet har helt styrt in landet Sverige på en väg mot sharialagar och ett helt osvenskt leverne. Sverige är nu det farligaste landet i Europa att leva i. Dagliga våldtäkter, rån. skjutningar och sprängningar sker och bakom dessa står klaner av invandrare, som polisen inte vågar ta hand om.

Vem som är skyldig till att vårt vackra och trygga Sverige har blivit så förstört som det nu är, det beskriver Henrik Jönsson i denna video!

Här är videon! 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2