Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


2:a juni

Mitt utskick till ca 1800 personer som tidigare var medlemmar i min utskickslista gällande trådlös teknik och hälsorisker har givit vissa reaktioner. Jag har hittills kunnat radera ca 200 adresser av dessa 1800, som inte längre kan nås (dödsfall, bytt adress...). Jag har även fått nästan 100 svar från mina medlemmar, nästan undantagslöst bara beröm och skryt över mina alster och mig, gissa om jag blivit mallig? Tack alla ni för dessa fina ord, de värmer!

Ett par har velat bli borttagna för att de anser att allmänheten (de själva?) i dag är så upplysta att mina inlägg inte är någon nyhet och någon har spytt galla för att jag inte har rätt värdegrund, de blir givetvis borttagna från den gamla listan.

Men är det så att de flesta redan har kunnande och insyn i allt jag sprider, jag tvivlar! Om så vore skulle jag ju inte lägga ner timmar varje dag på detta!

De flesta har nog ingen aning om vad som planeras och sker i den stora världen! Om man bara tar in information från SR och SVT så blir man grundlurad, inte mycket viktigt där som är sant (de styrs till fullo av den globala eliten)! Gå ut och fråga allmänheten ”på gatan”! Inte många som känner till t ex World Economic Forum (WEF) eller Bilderberggruppen, inte många som vet att Klaus Schwabs skola Young Global Leaders (YGL) i många år har utbildat bl a politiker och satt ut dem i många nationers regeringar. När maktens män vill göra en förändring av världsläget så har de redan sina lydiga marionetter på plats och besluten kan ske över en natt, för en totalt förvånad allmänhet i alla länder (ta Finlands samgående med NATO som exempel).

Några viktiga politiker som fått sin skolning hos Young Global Leaders är t ex Finlands förre statsminister Sanna Marin, förre förbundskansler Angela Dorothea Merkel, Frankrikes president Emmanuel Macron, Frankrikes tidigare president Nicolas Sarkozy, Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj, Kanadas premiärminister Justin Trudeau, Österrikes förbundskansler Sebastian Kurz, Nya Zeelands förre premiärminister Jacinda Arden m fl. Över 100 nya medlöpare skolas ut varje år från denna hjärntvättcentral.

 

I Sverige har vi flera politiker som under åren varit medlemmar i någon eller flera av dessa maktgrupper. Jag har sedan 1970-talet, långt innan Internet fanns, kartlagt medlemmar i Romklubben, Bilderberggruppen, Round Table, Council on Foreign Relation (CFR) och medlemmar i Trilateral Commission (TC), vilket jag förmedlat i flera utskick tidigare under åren. Carl Bildt är t ex en politiker som medverkat i många maktgrupper under många år!

"Bilderbergarna" skapades år 1954 på Hotell de Bilderberg i staden Oosterbeek i Holland. Dåvarande statsminister Tage Erlander (S) åkte med Marcus Wallenberg d.ä. till detta möte tillsammans. Redan då var sossarna till fullo involverad i storfinansen och har sedan dess varit den verkliga maktens lakej i alla år, medan de lurat den arbetande klassen i Sverige att de var arbetarnas företrädare mot kapitalet!

En majoritet av socialdemokrater har ännu inte förstått hur lurade de blir!

 

Nuvarande politiker som är medlemmar i WEF är t ex Ann Linde och Magdalena Andersson (S), Magdalena är medlem i både Bilderberggruppen och World Economic Forum, hon har t o m en betydande funktion där, sitter med i flera ledningsgrupper, snacka om landsförräderi! Det är därför hon blir så arg när hon inte får gehör för allt hon säger eller när sossarna inte ska få ha sina lotterier i fred, hon anser sig så betydelsefull och världsviktig att alla borde lyda henne! Inte konstigt att hon kallas för ”Argalena Andersson”.

Vi märker att MSM (inkl SR och SVT) är totalt styrda av globalisterna på att när det ska ske en intervju i något aktuellt politiskt ämne så är det numera alltid en sosse som intervjuas i första hand, inte någon i regeringen. T o m SR har gjort en undersökning som påvisar att sossarna får mer plats i media än något annat parti, av alla intervjuer och politiska artiklar så får sossarna 70% av utrymmet och då alltid i positiv framställning av dem själva, 30% delar övriga partier på (vanligtvis negativa intervjuer), snacka om styrd indoktrinering (å så undrar en del om hur det kommer sig att sossarna får allt fler röster i opinionsundersökningar)!

Så resultatet av min lilla enkät till f d medlemmar blir att jag fortsätter att lägga ut det jag tycker är viktigt och att de som är intresserade själva får hämta detta info på min hemsida http://maxicom.se/Haelsa-o-Politik.htm.

 


Jag fick ett svar från en medlem att han kunde allt om det jag skriver, för han såg ofta på Swebbtv!

Jag tar därför med några fler alternativa länkar som jag hämtar en del av mina alster från, Swebbtv är bra, tillhör även mina favoriter, men de är långt ifrån heltäckande med nyheter. Här följer en liten lista på lämpliga alternativ att besöka (kopiera och ladda gärna ner listan till din dator):

Se denna länk! 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2