Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


2:a april-24

Den 5:e mars i år fick alla våra politiker i riksdag-regering ett brev från mig och några andra undertecknare i vilket vi ställde 21 textavsnitt i olika ämnen och varje avsnitt slutatde med en fråga. Politikerna fick fram till den 15 april på sig att svara på våra frågor. Meningen är att svenska folket ska få veta vilka våra politiker är, vad de tycker i olika ämnen och hur de röstar vid riksdagens omröstningar. Deras svar kommer vi att försöka sammanställa i ett dokument som ska finnas tillgängligt för allmänheten vid kommande val 2026.

Några politiker har aviserat att de inte kommer att svara, någon skrev en mycket tyken kommentar (uppenbarligen har de inte förstått vem-vilka de jobbar för och vem-vilka som betalar deras lön). Nåja, även ickesvar kommer att registreras.

I dag, den 2:a april, får alla i riksdag-regering ett nytt brev, nr 2, som påminnelse om den 15:e april men också med några fler frågor att besvara vid samma tidpunkt. Detta brev-2 beskriver också för alla politiker att de faktiskt är svenska folkets anställda och har till uppgift att i första hand jobba för Sverige och svenska medborgare, inga andra! Här nedan finner du länkar till båda dessa brev.

Brev 1 i denna länk.

Brev 2 i denna länk. 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2