Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Inlägg 3 mars.

Nejdå, jag har inte dött än, men drabbats av något som före 2020 kallades för influensa! Hög feber de senaste dagarna och ont i leder och hela kroppen. Jag återkommer när jag orkar skriva om rådande världsläge, det finns massor att orda om, t ex om de lögner som MSM sprider! Tro inte allt som sägs i massmedia, deras agenda är att vara den verkliga makten till lags, inte att förmedla sanningar!

Kalle H.

..............................................................................................................

Från https://forbiddenknowledgetv.net/the-first-casualty-of-war-is-the-truth/

KRIGETS FÖRSTA OFFER ÄR SANNINGEN

 

Den här senaste videon av Greg Reese är baserad på Oliver Stones dokumentär från 2016, "Ukraine on Fire".

Krigets första offer är sanningen. Och om folket visste sanningen om folkets inblandning i Ukraina, skulle de kanske inte vara så ivriga att vilja starta tredje världskriget.

 

Under andra världskriget stod västra Ukraina på nazisternas sida.

Efter kriget hjälpte CIA ukrainska nazister att undvika Nürnbergrättegångarna och började arbeta med dem i Ukraina.

 

Efter flera decennier av CIA-infiltration, växte den ukrainska folkrörelsen fram 1989 och födde extremistgrupper, Svoboda, Trident och Right Sector, nynazistiska grupper som drev på för den etniska rensningen av Ukraina; extremistgrupper odlade av CIA, med stöd av USA:s utrikesdepartement och som används av IMF för att få Ukraina i strid.

 

När Janukovitj slog Nato-stödda Jusjtjenko i valet 2010, pressades hans regering till att underteckna ett EU-associeringsavtal med Internationella valutafonden, i deras typiska erövra-genom-skuld-erbjudande som ekonomiskt skulle förstöra Ukraina och placera dem på Världsbankens nåd.

Janukovitj tackade nej till deras erbjudande. Och i dagens korrupta värld får du inte säga "nej" till IMF.

 

En välorganiserad orange färgrevolution finansierades av icke-statliga organisationer med anknytning till George Soros och CIA och sattes omedelbart in mot Janukovitj.

Organisationer som National Endowment for Democracy utbildade aktivist-journalister att använda Facebook, tillsammans med tre helt nya tv-nätverk som skapats inom några veckor för att rekrytera människor till protesterna.

 

Denna västerländska mediekampanj var en stor framgång. Uppslutningen var enorm.

CIA har orkestrerat revolutioner hela sin karriär och det första steget till deras enkla formel är att övertyga folk att ge sig ut på gatorna i fredlig protest.

De använder sedan agitatorer för att få polisen till våld och statlig media för att tända folkmassan med känsloladdade rapporter om heliga offer.

 

Den 30 november 2013 beordrade den ukrainske stabschefen Sergiy Lyovochkin, närstående det amerikanska utrikesdepartementet, att gatorna skulle rensas från demonstranter för resningen av den årliga julgranen på Majdantorget.

 

När polisen anlände möttes de av en mycket aggressiv och välorganiserad fraktion av Ukrainas högersektor, som provocerade polisen till en våldsam reaktion mot fredliga demonstranter, vilket är allt som västerländska underrättelsemedia rapporterat om.

 

Förutsägbart resulterade detta i mer oro och våld, vilket ytterligare underblåstes av den amerikanske senatorn John McCains stöd till protesterna.

 

Läckta telefonsamtal avslöjar att det amerikanska utrikesdepartementet orkestrerade denna statskupp från den amerikanska ambassaden, med stöd från nuvarande USA:s president Joe Biden.

 

Den 20 februari 2014 började oidentifierade krypskyttar, som sköt från regeringsbyggnader ockuperade av demonstranterna, skjuta mot folkmassan och dödade människor åt alla håll.

Janukovitjs hem och kontor intogs av beväpnade mobbar och en ny regering sattes på plats, med ett nynazistiskt element som fortsatte med att acceptera IMF:s falska låneerbjudande och började mörda den rysktalande befolkningen i östra Ukraina, i Donbas.

 

Som ett resultat av denna västerländska påverkan röstade 96 % av folket på Krim för att ansluta sig till Ryssland och medan nationen firade så rapporterade västerländska medier att de invaderades av Ryssland. Deras bevis? En rysk militär närvaro där, som har funnits sedan 1804.

 

Att stödja ett kriminellt krig mot Ryssland gör dig inte till en patriot.

Det gör dig till en användbar idiot av den globalistiska bankkartellen, samma enheter som krigar mot hela mänskligheten, med växlingspass och experimentella s k vaccinsprutor.

En rättfärdig patriot skulle anmäla sin regering för krigsförbrytelser.

 

Och genom bedrägeri har USA:s regering varit den största leverantören av krigsförbrytelser i årtionden. Allt i namnet av att sprida McDonald's, genetiskt modifierad mat och sexuella perversioner över hela världen.

Se mer info i min inlaga den 25 o 26 feb.

..............................................................................................................

 

 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2