Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


                        Nu går skam på torra land!

Nu pudlar "Maggan" i tron att det ska hjälpa sossarna i kommande val! Inbillar hon sig att svensken kommer att glömma vad politikerna har ställt till med? Om vi verkligen synar deras politik som har förändrat Sverige de senaste 30 åren så kan man bara ställa ett krav, fängelsedomar för de flesta i riksdagen! Det handlar om landsföräderi av högsta graden! Att byta ut det svenska, den svenska kulturen, den svenska ärligheten,  den svenska vänligheten, den svenska hjälpsamheten, vår kristna tro o s v mot helt annat folkslag och med helt andra värderingar och helt annan religion är inget annat än landsföräderi, vilket i många länder renderar i dödsstraff!

Inte bara sossarna har stått bakom denna förändring, det gäller de flesta partiers politikertoppar! Man måste fråga sig av vilken anledning har dessa skurkar valt att det ska vara invandrare från Afrika och Mellanöstern som ska lockas till Sverige? Människor som absolut aldrig kommer att anpassa sig till vår kultur och leverne? Det kan inte vara så att våra politiker inte har förstått att det är en omöjlighet att blanda sådana folkslag, det finns inte en enda plats på vår Jord där människor med så olika bakgrund kan samsas, ingenstans! Självklart visste man det när man redan 1975 bestämde att Sverige skulle bli mångkulturellt, varifrån kom den ordern (sossarna drev igenom detta beslut, men varifrån fick de order om detta)?

Som vi vet så är det alltid order från de stora bankirhusen och från den verkliga makten som sådana stora omvälvande förändringar beordras! I Sverige har Wallenbergarna en stor del i de flesta stora politiska förändringar som sker, var det så även 1975?

Läs denna artikel (och även kommentarerna), som beskriver hur "Maggan" nu gör avbön för den felaktiga politiken som förstört vårt fina Sverige till att bli t ex den för kvinnor näst farligaste landet på Jorden att vistas i! Dessa politiker är inte värda mer än folkets förakt, låt dom förstå detta i valet i höst!


Nu ska mördaren äntligen dömas, idiotkirurgen som försökte inbilla andra att människans kroppsdelar kan ersättar med plast! Och det var många som gick på hans lögner, en "duktig kirurg" kan ju inte ha fel!

Läs om detta fall här, det ger en tydlig inblick i vår galna värld, hur "fina människor" behandlas med silkesvantar, medan en praktiserande laserterapeut sätts direkt i fängelse för att hon hjälpt människor bli friska.


               

             Det lovar jag er, Sverige ska aldrig gå med i Nato!

Dagens bild: Max Gustafson om klarspråk | Dagens ETC


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2