Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


3 juli -23

Jag har i flera av mina inlägg tagit upp ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat, nämligen den mycket omtalade "klimatkatastrofen", den som inte finns! Allt medan Västnationerna späker sig till bristningsgränsen för att krampaktigt försöka att hindra naturens normala gång, genom att med stora umbäranden för medborgarna försöka att hålla Jordens medeltemperatur inom ett spann som är helt emot vad Moder Jord själv vill bestämma! Det kan bara sluta med katastrof!

Men det är bara Västnationer som gör detta försök att hindra den naturliga förändringen av klimatet, andra världsdelar struntar helt i de galna råden från FN och EU och fortsätter med sina utbyggnader av el- och varuproduktion, allt för att gynna den egna befolkningen! Så gör en regering som vill sin egen befolkning väl och jobbar i första hand för det egna landet!

De flesta politiker i Västvärlden jobbar för globalisterna och följer minsta vink från dessa, samt fullständigt struntar i den egna befolkningens väl och ve! Och vi, den stora allmänheten låter dom hållas, vi kanske svär lite framför TV:n, men vi går inte man ur huse och protesterar! Varför?

När det gäller att "rädda klimatet" så vaknar nu allt fler inom forskarvärlden och förstår att de blivit lurade av EU, FN och WHO (vilka styrs av globalisterna)! Klimatförändringen är främst ett utslag av solens förändrade utstrålning, det har definitivt inget med t ex CO2 att göra. Ändå sprider massmedia fortfarande att vi måste drastiskt minska utsläppen av CO2, annars går Jorden under! Vilken bluff!

Att vi i Sverige ska vara föregångare i att minska på växthusgaser är ett utslag av intelligensbrist hos våra makthavare. Även om vi lyckas få alla i Sverige och alla i hela EU att helt ta bort CO2, så skulle det knappast ha någon inverkan på Jordens medeltemperatur. Men vi skulle svälta ihjäl, för all växtlighet måste ha CO2, liksom människan och alla djur för att leva.

Här finns en ny artikel om denna bluff!


Jag har tidigare skrivit om solpaneler (som jag själv säljer) och deras sämre verkningsgrad när det är mycket varma dagar och när det gäller den "dimma" som sprids från flygplan och som vi kallar "chemtrails". Att ökad värme minskar elproduktionen från solceller är känt, jag har skrivit att en helsvart panel kanske minskar med ca 5% jämfört med en icke helsvart panel (därför säljer jag inga helsvarta). Chemtrails minskar solinstrålningen markant, i vissa fall med hälften!

Nu kommer uppgifter från Tyskland att de enorma solpanelparker de har visat sig minska elframställningen med upp till 20% vid mycket varma dagar. De konstaterar att solpaneler bara ger som mest med el när den inte behövs!

Se denna artikel!


När man lyssnar på radio- och TV-program om klimat och miljö, t ex "Klotet" i P1, så får man en tydlig bild av att nuvarande påstådda klimatförändring (ökande temperatur) skapar ökande antal dödsfall på vår Jord! Men vad är sanningen om detta? Se nedanstående diagram!

Varför vill SR och SVT att svenska folket ska våndas över att klimatförändringar skapar ökande dödsfall, när det inte är sant? Vem-vilka står bakom dessa lögner? Vad är syftet med att sprida sådana lögner? Fundera på det!


Dagens Humorbild - Sida 1497 - Off Topic - Maipenrai.se

En klimathjältes sista ord | Max Gustafson

Klimatskeptiker - Max Gustafson

År 2060 - Max Gustafson


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2