Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Jag har i dag roat mig med att lyssna tidvis på partiledardebatten i P1! Det finns bara ett uttryck för att beskriva denna fars, det är SUCK!

Hur är det möjligt att det kan finnas så många med avsaknad av det vi kallar IQ samlade på ett ställe? I riksdagen och i regeringen! På alla andra arbetsplatser brukar det vara en blandning av personer som vuxit upp med för trånga mössor och andra som inte haft några mössor alls, men inte bland dessa. Vår utrikesminister t ex skulle mycket bättre passa som tömmare av papperskorgar hos "Hänt i veckan". Vår försvarsminister borde dra sig tillbaka och tälja på dalahästar, om han nu klarar det?

Ska dessa få bestämma över oss alla i detta land? Dessa personer som inte skulle klara en liten skism i sandlådan ens, hur ska de kunna regera över ett helt land? Det har nog aldrig funnits en mer inkompetent regering i något land någonsin, som nuvarande i Sverige! Det är inte konstigt att det går åt helvete!

Efter att ha lyssnat på partiledardebatten och efter en stunds eftertanke så är min förvåning stor, varför kastar vi inte ut dessa parasiter från riksdagshuset? Kan det vara så att en majoritet av svenska folket är av samma skrot och korn? Att de inte förstår hur manipulerade vi blir? Så måste det vara, eftersom de som skapat det mesta av alla galenskaper som sker ändå får svenskarnas röster, det gäller bara att under ett valår lova vitt och brett om allmosor och förbättringar, så har dessa partier svenskarnas röster, i val efter val, dubbelt SUCK!

Kanske passar denna tecknade video in för att förklara hur det är möjligt att så sker: Huxley om den manipulerade människan https://youtu.be/caCkMX6YdYU

Och vill du ha svensk undertext i videon, gör så här:

  1. Klicka på vänstra rektangulära symbolen till höger i filmens underkant (undertexter). Nu kommer engelsk undertext (om inte denna redan fanns).
  2. Klicka därefter på symbol nr 2 från vänster i högra kanten (inställningar, kugghjulet)
  3. Klicka på undertexter (engelska, autogenererad)
  4. Klicka på ”Översätt automatiskt”
  5. Rulla ned och klicka på ”Svenska”
  6. Nu har du svensk undertext

Lyssna på SwebbTV:s nyheter, de sänder nyhetsprogram måndag, onsdag och fredag varje vecka kl 18:00. Du finner dessa och övriga swebbtv-program här https://swebbtv.se/

Dagens avsnitt finns på denna länk https://swebbtv.se/w/tC1UbCZGqb14VdrHuAAuFR


Vår historia, som den aldrig berättas, vågar du läsa?

https://bakomkulisserna.biz/2022/02/16/manskligt-slaveri-av-demonisk-makt/


Och i Kanada fortsätter den maktgalne och av Klas Schwab skolade Justin Trudae att låtsas vara en statsman, genom att gå emot folket, han kommer inte att lyckas. Läs denna artikel, översätt till svenska vid behov. Se även videon.

https://forbiddenknowledgetv.net/trudeaus-imminent-false-flag-to-crush-the-canadian-people/


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2