Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Jag använder hela denna dags sida till att presentera delar av den mycket galna planerade framtid som några få maktmänniskor (är det människor?) har utstakat för oss alla! Om du läser innehållet i länken nedan så får du inblick i den totalt övergripande förändring av hela vårt leverne, som nu pågår!

 

Innehållet handlar om det tillvägagångssätt som dessa maktmänniskor använder sig av, för att få oss alla lydiga och fogliga. Denna indoktrinering har pågått en längre tid (New World Order), men nu anser dessa att det är dags att genomföra ”Den stora omställningen” (The Great Reset).

Dessa maktmänniskor tillhör de rikaste på Jorden och det är med pengar de styr vår utveckling och sitt genomförande! Vi kallar dom för ”Globalister”.

Samlingsnamnet för den totala förvandlingen av allas livstillvaro är Agenda 2030, vilken innehåller planer som har fått regeringar världen  över att följa likt ett lämmeltåg. Det är med vackra ord och lättfattliga beskrivningar som globalisterna har fått intelligensbefriade politiker att säga ja till kommande förvandling av vårt leverne, men bakom de vackra orden ligger en helt annan agenda.

Vi har alla, från vaggan till graven, utsatts för ”lydnadsträning”, en livsutbildning fastställd av globalisterna, detta utan att vi förstått hur hjärntvättade vi ständigt blir!

Vi blir lurade att vi som människor inte är fullvärdiga när vi föds, utan måste vaccineras med diverse sprutor för att bli kompletta för att leva.

Träningen fortsätter med att tvinga in små barn i ”förskola” för att i tid justera ev felaktigheter som ej fullvärdiga föräldrar har lärt barnen.

Skolan lydnadstränar sedan barnen fram till vuxen ålder, med utbildning som bara innefattar kunskap som gynnar globalisterna. Massmediernas (MSM) av globalisterna utstakade roll tar vid och indoktrinerar oss genom hela livet till att vara fogliga och lydiga människor!

Det är ingen slump att allt fler får diagnoser med olika bokstavskombinationer, dessa är människor som inte passar i globalisternas indoktrineringsmall, de kan kallas olydiga, men just därför är kanske dessa de friskaste av oss alla!

Studera denna länks innehåll mycket noga, tag dig tid, titta på de länkar som finns i artikeln! Denna artikel är nummer 7 i en serie, titta på de föregående artiklarna också, du finner länkar till dessa i början, börja med 1:an:

https://www.coreysdigs.com/education-system/alert-2030-psychological-agenda-obedience-training-for-prek-adults-already-global-with-billions-in-funding-for-full-control-part-7-legislation-and-billions-in-state-federal-fun/

Högerklicka och klicka på "Överätt till svenska" vid behov.

Covid-19 var och är en test framtagen av globalisterna, för att se hur lydiga vi är. Att de har lyckats bra visas med all tydlighet på de långa köerna till ”vaccinering”, i snitt 80% av medborgarna i de flesta länder kräver att få sprutorna, trots att de flesta har sett och hört att injektionerna inte är ett vaccin!

Även om många blir sjuka av sprutorna så kan inte dessa lydiga förstå att det var sprutornas innehåll som gjort dem sjuka, de är så hjärntvättade att inget kan förändra deras tro på auktoriteter, om en dräktförsedd person (läkare, präst, militär, domare…) säger att orsaken är ett virus, så är det alltid sant för dessa godtrogna, en dräktförsedd kan inte ljuga!

De flesta av medborgarna tror att det är eller varit en pandemi, de tror att det pågår en klimatkatastrof orsakat av människans leverne, de tror att bensin- och dieselfordon är en stor bov till klimatförändringar och att elbilar är bra för miljön.

 

Tills verkliga bevis framtagits utgår jag från att allt via media som framställs som "viktigt" är bluff, såsom: pandemier, munskydd, PCR-test, isolering, klimatkriser, katastrof med polsmältningar, Sverige tryggare än någonsin, invandring är lönsam, vaccinet som inte är ett vaccin, bästa sjukvård, bästa åldringsvård och omsorg om de gamla, våra skolor skapar mönsterelever, Sverige har ingen egen kultur, elförsörjningen är tryggad, rättsväsende och juridik att lita på, ett tryggt IT-samhälle när kontanterna är borta, polis finns alltid att tillgå vid behov, ett tryggt samhälle för alla, gammal som ung………..allt detta och mer därtill är bluff!


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2